Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Έξαλλοι οι γιατροί από την κοροϊδία του Διαλόγου- τους έστησε ο ΜπέζαςΕξαλλοι είναι οι γιατροί τόσο του ΕΟΠΥΥ όσο και του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου με την στρατηγική που ακολουθείται από το υπουργείο Υγείας, καθώς στην σημερινή συνάντηση στις 2 το μεσημέρι, δεν θα είναι τελικά παρών ο υφυπουργός Υγείας κ. Αντώνης Μπέζας, ο οποίος βρίσκεται εκτός Αθηνών.

Η συνάντηση – θα πραγματοποιηθεί από ότι φαίνεται, με τον γενικό γραμματέα του υπουργείο Υγείας κ. Πελοπίδα Καλλίρη, τους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ τον πρόεδρο και αντιπρόεδρο κ.κ. Θαν. Αποστολόπουλο και Γ. Χρονόπουλο και τους εκπροσώπους του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου.

Δεν θα αντέξουμε άλλη κοροιδία, τονίζει χαρακτηριστικά η επικεφαλής κυρία Βαρβάρα Ανεμοδουρά, η οποία μαζί με το κ. Γιάννη Μπασκόζο, εκπροσωπούν το Τεχνικό Κλιμάκιο του επίσημου Διαλόγου που έχει ξεκινήσει μεταξύ γιατρών και υπουργείου Υγείας.

Το μήνυμα που θα προσπαθήσουν να περάσουν σήμερα πάντως οι γιατροί, είναι ασφαλής και προσβάσιμη περίθαλψη δημόσιου χαρακτήρα για τον ελληνικό λαό και έπεται το θέμα των εργασιακών σχέσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου