Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Ο Τομπούλογλου φέρνει …ελέγχους! Στο μικροσκόπιο οι νέοι διοικητές των νοσοκομείων
Μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να μπουν στο μικροσκόπιο όλοι οι διοικητές των νοσοκομείων φαίνεται ότι αποτέλεσε η σύλληψη του διοικητή του Αγλαΐα Κυριακού Χάρη Τομπούλογλου

Της Δήμητρας Ευθυμιάδου - IATROPEDIA

Ουδείς είναι υπεράνω του νόμου ακούστηκε πρόσφατα να λέει ο Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή τη σύλληψη Τομπούλογλου. Και φαίνεται πως πράγματι η ηγεσία του υπουργείου Υγείας θα αξιοποιήσει δεόντως το γεγονός αυτό για να δείξει ότι ….δε σηκώνει μύγα στο σπαθί της ή μάλλον …μίζα στο σπαθί της. Άλλωστε η συγκεκριμένη υπόθεση αποτελεί και ολίγον από κάθαρση για το αμαρτωλό σύστημα του ΕΣΥ που χρόνια τώρα βρίθει παρανομιών και μαύρου χρήματος.


Και για να αποδείξει ότι η καθαρότητα λειτουργεί ο Άδωνις Γεωργιάδης βάζει στο μικροσκόπιο των ελέγχων τα πόθεν έσχες των διοικητών ενώ διαμηνύει εντέχνως μέσω συνεργατών ότι θα αυξήσει τους ελέγχους για τυχόν παράνομες συναλλαγές στην κορυφή των νοσοκομείων.

Βέβαια στο χώρο των προμηθειών υπάρχει ένα γκρίζο πέπλο εδώ και χρόνια στο εθνικό σύστημα υγείας και ενώ κατά καιρούς έχουν έρθει στο φως καταγγελίες για ανάμειξη πολλών προσώπων ελάχιστες υποθέσεις έχουν φθάσει στη δικαιοσύνη.

Ο Χάρης Τομπούλογλου πάντως κατά τον Άδωνι Γεωργιάδη θα πρέπει να τιμωρηθεί παραδειγματικά. Ίσως και για να εξαγνισθεί το σύστημα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου