Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Γιατροί ΕΟΠΥΥ: άκαρπη απέβη και η τρίτη συνάντηση με το υπ. Υγείας



Άκαρπη φαίνεται ότι απέβη και η τρίτη συνάντηση μεταξύ γιατρών του ΕΟΠΥΥ και Τεχνικού Κλιμακίου της ηγεσίας του υπουργείου Υγείας, αφού και οι δύο πλευρές εμμένουν με ευλάβεια στις θέσεις τους και τραβάνε τα άκρα.

Η πλευρά του υπουργείου Υγείας- η οποία εκπροσωπήθηκε από τον υφυπουργό Υγείας κ. Αντώνη Μπέζα και τον γενικό γραμματέα κ. Πελοπίδα Καλλίρη- επιμένουν στην θέση τους για πλήρη και αποκλειστική απασχόληση, κάτι που δεν βρίσκεται σύμφωνους τους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ. Από την πλευρά του το ιατρικό σώμα, επέμεινε σήμερα για ακόμη μία φορά στο τρίπτυχο: διατήρηση όλων των δομών της ΠΦΥ, καμία αλλαγή στις εργασιακές σχέσεις και συνέχιση των κινητοποιήσεων.

Οι εκπρόσωποι των γιατρών του ΕΟΠΥΥ, επανέλαβαν στην ηγεσία του υπουργείου Υγείας το αίτημά τους για οικονομικά στοιχεία τα οποία να καταδεικνύουν πόσο κοστίζει η περίθαλψη του ελληνικού λαού, αλλά και ζητήματα όπως οι ειδικότητες ανά περιοχή και οι συνταξιοδοτήσεις του κλάδου.

Οι εκπρόσωποι των γιατρών του ΕΟΠΥΥ μαζί με τους αντιπροσώπους του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου και συγκεκριμένα την κυρία Βαρβάρα Ανεμοδουρά και τον κ. Γ. Μπασκόζο, βρίσκονται ήδη τώρα στο ξενοδοχείο Τιτάνια, όπου πραγματοποιείται η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Υγειονομικού Επιστημονικού Συλλόγου των γιατρών του ΕΟΠΥΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου