Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΙΣ

Αθήνα, 24 Φεβρουαρίου 2015


Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΙΣΟ Πρόεδρος του Π.Ι.Σ. κ. Μιχαήλ Βλασταράκος, μετά από πληροφορίες ιατρών ότι ελεύθεροι επαγγελματίες ιατροί - συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ- έχουν παραλάβει βεβαιώσεις αποδοχών από τις οικονομικές υπηρεσίες του Οργανισμού για τη χρήση του 2014 στην οποία περιλαμβάνονται ανείσπραχτα ποσά, ζήτησε όπως επισήμως ενημερωθεί επί του θέματος.

Ο υπεύθυνος διευθυντής του ΕΟΠΥΥ διέψευσε τις πληροφορίες αυτές, χαρακτηρίζοντας τις ως αναληθείς.

Αύριο ο Π.Ι.Σ. θα έχει την επίσημη απάντηση του ΕΟΠΥΥ και θα προβεί σε σχετική ενημέρωση.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΙΣ

8 σχόλια:

  1. Ερώτημα: Ο ΠΙΣ εκπροσωπεί τους ιατρούς ή τον ΕΟΠΥΥ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι περιμένετε να απαντήσει ο ΕΟΠΥΥ ? το ειπε ξεκάθαρα ο αρμόδιος διευθυντής ..ΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ... οποτε το πιθανώτερο ειναι να τους μηνύσει για συκοφαντική δυσφήμιση

      Διαγραφή
  2. Αυτόν τον ΠΙΣ πραγματικά ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ !! Αναρρωτιέμαι τι άλλο θα δούμε ??/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακόμη και η βλακεία έχει όρια !! Και τα σημειώματα που έχουμε στα χέρια μας, τι είναι, αγαπητέ υποψήφιε Πρόεδρε του ΠΙΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΗΡΘΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΕΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΚΟΙΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ.ΑΜΕΣΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΥΠ.ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ .ΠΛΑΝΟ ,ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ¨?ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΧΑΡΤΙΑ ΕΟΠΥΥ ΧΩΡΙΣ ΠΛΗΡΩΜΗ?Η ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΦΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ?ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΠΥΥ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΜΗΝΩΝ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΖΟΜΑΣΤΕ?ΑΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ.ΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΧΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ?ΙΔΙΩΣ ΟΙ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ιατροί και Ιατρικοί Σύλλογοι ψεύτες, ο ΕΟΠΥΥ εν των αιώνων των αιώνων αληθινός, κάτι που συνειδητοποίησε ΕΚΤΑΚΤΩΣ !!!! ο Πρόεδρος και έκανε την σούπερ οαυου παρέμβαση. Σοβαρότης ΜΗΔΕΝ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κε βλασταρακο τωρα που ειστε συμβουλος του εοπυυ αμφισβητητε τις γραπτες βεβαιωσεις που εχουν οι συναδελφοι σας.....αν θελετε ενημερωση ρωτηστε την πατρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κύριε βλασταράκο κατα πως αντιλαμβάνομαι τα πράγματα βαρεθήκατε να κοιτάξετε εστω επιφανειακά κάποιο εκκαθαριστικό και καλά κάνατε αλλά και εμείς σας βαρεθήκαμε, όλο ψέμματα και γαιτανάκι με τήν κυβερνώσα γραφειοκρατία είστε γι αυτό ακόυστε και τήν συμβουλή μου,ουστ και εξω από τήν πόρτα εμείς σας βαρεθήκαμε, εσείς ακόμα? ειλικρινά θαυμάζω τήν υπομονή σας μου θυμίζει κάτι αλλά δέν επιτρέπεται να το αναφέρω δημοσίως. μετα τιμής Θωμόπουλος Ιωάννης/ βιοπαθολόγος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή