Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Αποκλειστικό:Νέα τροπολογία προμηθειών στα νοσοκομεία καταθέτει το Υπ. Υγείας



Νέα τροπολογία νομιμοποίησης των προμηθειών στα νοσοκομεία ετοιμάζει το Υπουργείο Υγείας με την οποία θα διατεθούν στα νοσοκομεία 400 εκατομμύρια ευρώ για την εξόφληση των χρεών και την εξασφάλιση καλύτερης λειτουργίας τους , σύμφωνα με όσα δηλώνει αποκλειστικά ο Υπουργός Υγείας στο www.Life2day.gr.
 
Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής διαβεβαιώνει τους προμηθευτές ότι με την νέα τροπολογία θα πληρωθούν άμεσα και καλά. 

Της Νικολέτα Ντάμπου 

Νέα τροπολογία νομιμοποίησης των προμηθειών στα νοσοκομεία ετοιμάζει το Υπουργείο Υγείας την οποία θα καταθέσει τις επόμενες μέρες , σύμφωνα με όσα δηλώνει αποκλειστικά ο Υπουργός Υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής στο www.Life2day.gr , η οποία θα αφορά τόσο τα φάρμακα όσο και τα υλικά. 

Να θυμίσουμε ότι μέχρι σήμερα οι προμήθειες στα νοσοκομεία γινόντουσαν με απευθείας ανάθεση από τα ίδια τα νοσοκομεία όποτε υπήρχε μία σκιά στην συμφωνία και στην διαδικασία υλοποίησης. Επίσης με την νέα τροπολογία θα διατεθούν στα νοσοκομεία 400 εκατομμύρια ευρώ , τα οποία ήδη υπάρχουν , σύμφωνα με όσα δηλώνει αποκλειστικά ο Υπουργός Υγείας στο www.Life2day.gr. 

Παραλάβαμε 980 εκατομμύρια ευρύ χρέη των δημόσιων νοσοκομείων και προσπαθούμε βάση των διαθέσιμων χρημάτων να το διαχειριστούμε αλλά και με νέες αποφάσεις να νομιμοποιησουμε τις διαδικασίες για να μην υπάρχει διαρροή χρημάτων. O Υπουργός Υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής απαντά μέσα από το LIFE2DAY.GR στους προμηθευτές οι όποιοι ανακοίνωσαν ότι έχουν να πληρωθούν από τον Δεκέμβριο του 2014 από τα Νοσοκομεία του Ε.Σ.Υ. με αποτέλεσμα σήμερα να έχουν συσσωρευτεί οφειλές Νοσοκομείων με συνολικά 14 – 16 μήνες καθυστέρηση και είναι κρίσιμο γιατί μπορεί να υπάρξει γενικευμένη απουσία υλικών από την αγορά και τα δημόσια νοσοκομεία, ότι θα πληρώνουν σύντομα και πολύ καλά αφού θα διατεθούν στα νοσοκομεία 400 εκατομμύρια ευρώ με την νέα τροπολογία που ετοιμάζουν στο υπουργείο και η οποία κατατίθεται τις επόμενες ημέρες, σημειώνει ο υπουργός. 

3 σχόλια:

  1. οποίος γκρινιάζει παίρνει .Απειλησαν οι προμηθευτές ότι θα αφήσουν τα νοσοκομεία χωρίς υλικά,αμέσως βρήκαν κονδύλια.....Οι μικροβιολόγοι περιμένουν ,χωρίς να γκρινιάζουν,άρα δεν θα πληρωθούν ποτέ....ο Μπεντεβης έλεγε ότι θα κάνουμε επίσχεση από 1 Μαΐου ,που είναι τώρα;.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΞΕΧΡΕΩΣΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ.ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΒΟΥΒΑ?

      Διαγραφή
    2. Ένα παράξενο πράγμα όλοι ,μα όλοι όταν πετύχουν την εκλογή τους κάπου,οπουδήποτε το γυρνούν το καλαμπούρι.....Αργούν να ¨ανεβασουν¨ σχόλια,ανεβαίνουν όταν πλέον είναι πολύ χαμηλά και δεν τα διαβάζει κανείς,,,,Τι γίνεται ρε παιδιά συνδικαλιστές,σας τάζουν τίποτα και κάνετε στροφή 180 μοιρών;;;;

      Διαγραφή