Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

ΕΟΠΥΥ: Περάστε την πρώτη (του... μεθεπόμενου) μηνός!http://www.euro2day.gr/

Δεν ξέρουν από πού να προφυλαχθούν οι ιδιοκτήτες ιδιωτικών κλινικών, καθώς η μία αρνητική είδηση διαδέχεται την άλλη και μάλιστα με καταιγιστικούς ρυθμούς!

Το τελευταίο... επεισόδιο στο μπαράζ των κακών ειδήσεων αποτελεί η φερόμενη δήλωση του υπεύθυνου λογιστηρίου του ΕΟΠΥΥ ότι η επόμενη πληρωμή του Οργανισμού δεν είναι εφικτή πριν από το τέλος Μαΐου!

Προφανώς, η εξέλιξη αυτή προκάλεσε για μία ακόμη φορά την έντονη αντίδραση των ιδιωτικών κλινικών. Μάλιστα, η Πανελλήνια Ένωση Ιδιωτικών Κλινικών απευθύνει έκκληση προς την κυβέρνηση για άμεση εύρεση λύσης στο χρηματοδοτικό κενό, με τη σύγκλιση και συμφωνία με τους θεσμούς.

«Η κατάσταση είναι τραγική. Η οικονομία και η υγεία βρίσκονται σε πλήρη ακινησία από τον περασμένο Δεκέμβριο», αναφέρει χαρακτηριστικά.

1 σχόλιο:

  1. Η ΠΕΙΚ ειναι ΕΚΕΙΝΕΣ ΟΙ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑ 8 ΜΗΝΟ ??????, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΖΗΤΑΝ ΛΕΦΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΠΙΣΩ Μ ΤΟΣΟΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΕΙΝΑΙ!!!!. ΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΟΤΑΝ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΠΥΥ. ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΛΟΙΠΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή