Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Με παρέμβαση του ΙΣΑ, η ρύθμιση οφειλών στο ΤΣΑΥ χωρίς περιορισμούςΕντολή να γίνονται πλέον δεκτές οι αιτήσεις περί ρύθμισης οφειλών χωρίς να υπόκεινται στον περιορισμό των 12 αιτήσεων ημερησίως, έδωσε ο πρόεδρος του ΤΣΑΥ κ. Ε. Τσούκαλος, μετά από παρέμβαση του ΙΣΑ. Ως εκ τούτου κανείς ιατρός δεν χρειάζεται να επαναπροσέρχεται στο ταμείο, όπως σημειώνει σχετικά ο Ιατρικός Σύλλογος. 

Ενόψει της ανωτέρω αποφάσεως οι ιατροί δύνανται να προσέρχονται στο ΤΣΑΥ καθημερινά να καταθέτουν τις αιτήσεις τους και εν συνεχεία θα λαμβάνουν κλήση από τις υπηρεσίες του όταν η διαδικασία ολοκληρωθεί.

Σύμφωνα με τον Ν. 4321/2015, είναι σε ισχύ η ρύθμιση βάσει της οποίας μπορούν να ρυθμιστούν ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το ΤΣΑΥ (έως 100 δόσεις) μέχρι τις 30/4/2015. Ο ΙΣΑ έλαβε διαμαρτυρίες από μέλη του, τα οποία αν και περίμεναν ώρες στο Ταμείο, δεν κατάφεραν να καταθέσουν την σχετική αίτηση τους.

Ο ΙΣΑ θα συνεχίσει να παρεμβαίνει για τη διευκόλυνση της καθημερινότητας των ιατρών μελών του και αναμένουμε να διαπιστώσουμε την τροποποίηση της κατάστασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου