Σάββατο 23 Απριλίου 2016

ΕΚΤΑΚΤΟ: Αποθεματικά ΤΣΑΥ, ΕΟΠΥΥ: Καταιγιστικές εξελίξεις φέρνει το προς ψήφιση ασφαλιστικό νομοσχέδιο


Έκτακτη ενημέρωση από τον πρόεδρο του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου

farmakopoioi

Τα νέα από τις Βρυξέλλες δεν είναι ευχάριστα, η θηλιά στο λαιμό γύρω από την ελληνική οικονομία κάνει ξανά την εμφάνισή της, η ρευστότητα της χώρας κινδυνεύει άμεσα, οι δανειστές ζητούν επίμονα νέα μέτρα και η κυβέρνηση μέσα στον πανικό της προκειμένου να ικανοποιήσει την τρόικα σπεύδει να καταθέσει άρον-άρον νομοσχέδια-ντροπή για το ελληνικό έθνος. 

Ο κ. Λουράντος μετά από ενημέρωση που είχε από το νομικό τμήμα του ΠΦΣ, χαρακτηρίζει ιδιαίτερα δυσμενείς τις διατάξεις που έρχονται προς ψήφιση στο κοινοβούλιο. Συγκεκριμένα τις θεωρεί ότι έχουν χαρακτήρα κλοπής και υπεξαίρεσης.


Διαβάστε αναλυτικά την έκτακτη ενημέρωση από τον κ. Λουράντο:

Διατάξεις που έχουν χαρακτήρα κλοπής και ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗΣ, ειδικά για τους μονοσυνταξιούχους του ΤΣΑΥ, περιέχει το νεο ασφαλιστικό νομοσχέδιο που βρισκεται αναρτημένο στo hellenicparliament.gr. (αρθρο 94 παρ.5).Aπο την άλλη πλευρά τα νέα απο τον ΕΟΠΥΥ και τα αποθεματικά των ταμείων είναι πολύ ανησυχητικά...

Εκτακτη σύγκληση των προέδρων των Δευτεροβαθμίων οργάνων των Υγειονομικών την Δευτέρα στα γραφεία του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου.

Περισσότερα αύριο.....»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου