Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Πρόεδρος ΚΕΕΛΠΝΟ: Δεν παραιτούμαστεΗealth view.gr

Δεν προτιθέμεθα να παραιτηθούμε, απάντησε μέσω του ΣΚΑΙ και του MEGA ο πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ Θανάσης Γιαννόπουλος. Ο κος Γιαννόπουλος είπε ακόμη ότι είναι αβάσιμοι οι λόγοι που τους ζητείται η παραίτηση τους και ότι ο αναπληρωτής υπουργός του ζητούσε να παρανομήσει και να αναρτήσει τη λίστα του υπουργείου η οποία είχε πρόβλημα νομιμότητας.


Ο κ Γιαννόπουλος δήλωσε ότι είναι χαρακτηριστικό πως οι 72 θέσεις έγιναν 56 ενστάσεις, ενώ το 2012 οι αντίστοιχες ενστάσεις ήταν μόλις 10. Υποψήφια γιατρός, που είχε περάσει από την επιτροπή έχοντας τα τυπικά προσόντα που ζητούσε ο διαγωνισμός του ΑΣΕΠ και είχε "κοπεί"από το υπουργείο, είχε αναφέρει στο Healthview, "Περιμένουμε με αγωνία όλοι όσοι έχουμε κάνει ενστάσεις να ανοίξουν οι φάκελοι να δούμε τα προσόντα των συναδέλφων που προτιμήθηκαν. Ο συγκεκριμένος που φαίνεται ότι πηγαίνει στη θέση για την οποία είχα κάνει εγώ αίτηση δεν τον γνωρίζει κανείς". Αυτό βέβαια, είναι απλώς ενδεικτικό, όμως είναι αλήθεια ότι πρόκειται για ένα χώρο που λίγο πολύ γνωρίζονται όλοι μεταξύ τους.

Τέλος όπως είπε ο κος Γιαννόπουλος το αίτημα παραίτησης του ΔΣ του ΚΕΕΛΠΝΟ εκ μέρους της ηγεσίας του υπουργείου Υγείας το έμαθε μέσω facebook.

1 σχόλιο:

  1. αν και δεν ειμαι συριζα θα ηθελα η ΝΔ να ειχε 5 πολακηδες!!!ΚΑΙ -5 ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥΣ - Η ΠΟΥΤ.....ΤΟ ΧΟΥΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΒΕΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή