Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

Χρ. Κέλλας: Η θρασύτητα Πολάκη χτυπάει κόκκινο - Τι κάνει επιτέλους ο Ανδρέας Ξανθός;Για θρασύτητα και αυθαιρεσία εκ μέρους του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, κάνει λόγο ο βουλευτής Λάρισας και τομεάρχης Υγείας της Ν. Δημοκρατίας κ. Χρήστος Κέλλας, αναφορικά με την εντολή Πολάκη να παραιτηθεί το ΔΣ του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Μάλιστα ρωτά ευλόγως, τι κάνει για το θέμα αυτό, ο υπουργός Υγείας κ. Ανδρέας Ξανθός.

Αναλυτικά, η δήλωση του κ. Κέλλα έχει ως εξής:

«Ο κ. Πολάκης ξεκίνησε παίρνοντας σπίτι του, χωρίς να έχει οιαδήποτε αρμοδιότητα, τους προσωπικούς φακέλους των υποψηφίων στο διαγωνισμό του ΚΕΕΛΠΝΟ για τις θέσεις γιατρών στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας. Παραβίασε έτσι, εκτός όλων των άλλων, κάθε έννοια της προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Συνέχισε φτιάχνοντας αυθαίρετα δική του λίστα προσλήψεων την οποία επιχείρησε να επιβάλει στο Δ.Σ. του ΚΕΕΛΠΝΟ, θάβοντας την αξιοκρατία “τρία μέτρα κάτω από τη γη”.

Τώρα, ο κ. Πολάκης ζητά την παραίτηση του Δ.Σ. του ΚΕΕΛΠΝΟ, επειδή δεν δέχτηκε να συμπράξει στις μεθοδεύσεις του. Η θρασύτητα και η “αποφασίζομεν και διατάσσομεν” νοοτροπία του κ. Πολάκη, χτυπάει κυριολεκτικά κόκκινο. Ο κ. Πολάκης έχει ξεπεράσει κάθε όριο.

Υπάρχει, Υπουργός; Τι κάνει, επιτέλους, ο κ. Ξανθός;».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου