Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

Μια σημαντική επισήμανση προς κάθε κατεύθυνση. Αφορά τους 197 που έχασαν τη ζωή τους από τον ιό Η1Ν1


Δημοσιεύθηκε 30 Ιούλιος 2016

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών οφείλει, με βάση τους σκοπούς του, σύμφωνα με τις καταστατικές του διατάξεις, να συμβάλει με κάθε μέσο στη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας. Και αυτό έχει πράγματι αποτελέσει έναν από τους βασικούς άξονες της δράσης του τα τελευταία χρόνια της κρίσης.

Πολιτικές σκοπιμότητες ή άλλα ευτελή κίνητρα, δεν αποτέλεσαν ποτέ την κινητήριο δύναμη της δράσης του ΙΣΑ. Μόνο το πραγματικό ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπο που υποφέρει και το ειλικρινές ενδιαφέρον για τον συνάδελφο, όπως και το δημόσιο συμφέρον οδηγούν τη σκέψη και χαρακτηρίζουν τα πεπραγμένα του.

Οποιαδήποτε αμφισβήτηση, απ´ όπου και αν πραγματικά προέρχεται, προξενεί εντύπωση, μπορεί δε μόνο να αποδοθεί σε μια συνειδητή προσπάθεια υπεκφυγής να απαντηθεί το ερώτημα που, αν και θα μπορούσε να έχει διατυπωθεί από κάθε συμπολίτη μας ή κάθε γιατρό, παραμένει: Γιατί έχασαν τη ζωή τους 197 συνάνθρωποι μας φέτος από γρίπη; Ποιά είναι η επιστημονικά τεκμηριωμένη θέση του αρμοδίου υπουργείου; Πώς κάτι τέτοιο θα αποφευχθεί τον επόμενο χρόνο;

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ   Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ   ΑΛΕΞ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

2 σχόλια:

  1. ΔΥΣΤΥΧΩΣ,ΤΗ ΣΥΓΧΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ "ΠΕΡΙ ΓΡΙΠΗΣ" ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟ(?), ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ, ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ http://www.kathimerini.gr/844902/opinion/epikairothta/politikh/grammata-anagnwstwn.ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕΤΑ,ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ,ΤΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ??? ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να μας πει το ΔΣ του ΙΣΑ πως απεφεχθει το 2014 με την τότε λαλίστατη κ δοξασμένη ηγεσία του υπουργείου υγείας κ ποιος ήταν ο αριθμός ;γιατι τωρα ξέρουν ακριβώς!!!197!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή