Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

Φαρμακευτικός Σύλλογος Αχαϊας: Θέτει ζητήματα ανταγωνισμού

Ενημέρωση για σχετική εγκύκλιο και τον τρόπο υλοποίησης της, περί δυνατότητας πώλησης ιατροτεχνολογικών προϊόντων, σε ιατρούς και ασθενείς απευθείας από την εταιρεία.

Δημοσίευση: 29 Ιουλίου 2016 IATRONET


Ενημέρωση για σχετική εγκύκλιο και τον τρόπο υλοποίησης της, περί δυνατότητας πώλησης ιατροτεχνολογικών προϊόντων ( π.χ. chondrial plus της εταιρείας libytec) σε ιατρούς και ασθενείς απευθείας από την εταιρεία ζητά με επιστολή του προς τον ΕΟΠΥΥ ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αχαϊας.Ενημέρωση για σχετική εγκύκλιο και τον τρόπο υλοποίησης της, περί δυνατότητας πώλησης ιατροτεχνολογικών προϊόντων ( π.χ. chondrial plus της εταιρείας libytec) σε ιατρούς και ασθενείς απευθείας από την εταιρεία ζητά με επιστολή του προς τον ΕΟΠΥΥ ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αχαϊας.

Η ίδια επιστολή θέτει ζητήματα ανταγωνισμού και συγκεκριμένα ερωτά το θεσμικό όργανο "για το κατά πόσον βρίσκεται σε αρμονία με τους κανόνες ανταγωνισμού η συγκεκριμένη σας εγκύκλιος.

Δηλαδή κατά πόσον είναι εντός της νομοθεσίας ανταγωνισμού η δυνατότητα λιανικής πώλησης από εταιρείες παραγωγής ή εισαγωγής προϊόντων απευθείας στον καταναλωτή ή σε ιατρό.

Επίσης για το κατά πόσον οι ιατροί έχουν νόμιμη δυνατότητα λιανικής πώλησης ιατροτεχνολογικών σκευασμάτων ή και βιταμινούχων ακόμα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου