Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018

Στο Νοσοκομείο της Θήβας παθολόγοι και καρδιολόγοι ξεγεννούν γυναίκες και κάνουν ανάνηψη σε νεογνό



Από Μαρία Τσιλιμιγκάκη - IATROPEDIA

Έγγραφο - κόλαφο απέστειλαν οι 3 παθολόγοι στου Γενικού Νοσοκομείου Θήβας απαριθμώντας τα δεινά τους καθώς όχι μόνο δεν μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες της κλινικής όντας τόσο λίγοι, αλλά έχουν να αντιμετωπίσουν και την υποστελέχωση άλλων κλινικών, όπως είναι η παιδιατρική, η γυναικολογική αλλά και το μικροβιολογικό... 

Προ καιρού μάλιστα, έφεραν εις πέρας ένα δύσκολο τοκετό και χρειάστηκε να αντιμετωπίσουν και το νεογέννητο που γεννήθηκε νεκρό...

Διαβάστε την καταγγελία τους την οποία έδωσε στη δημοσιότητα η ΟΕΝΓΕ:


Ενίσχυση του προσωπικού του νοσοκομείου με γιατρούς στο παθολογικό, το αναισθησιολογικό, το μικροβιολογικό, το ακτινολογικό, του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών αλλά και του διοικητικού, ζητούν οι εργαζόμενοι παθολόγοι στο Γενικό Νοσοκομείο Θήβας σε μια ύστατη προσπάθεια να γλυτώσουν την υπερκόπωση, την αγωνία αλλά και το μένος ασθενών και συνοδών που προσπαθούν να εξυπηρετηθούν καθημερινά στο νοσοκομείο.

Τα όσα περιγράφουν οι γιατροί, είναι μια γροθιά στο στομάχι και όταν το κάνει κάποιος εικόνα, νιώθει απογοήτευση και θυμό για τους ανθρώπους που την ώρα της ανάγκης δεν εξυπηρετούνται όπως αξίζουν αλλά και για τους γιατρούς που πηγαίνουν κάθε μέρα στον... πόλεμο!

3 σχόλια:

  1. Ηρθε η αναπτυξη.... και μαζι και η συντριβη των Αριστερων στις επερχομενες εκλογες...Ποια αλλη χωρα στην Ευρωπη εχει αριστερη κυβερνηση αληθεια??? Καμμία! Εξού και η Ελλας μια άθλια χώρα,αποκλεισμενη απο τις αγορές, μια χωρα υπο καταρρευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξανθοκηφηνας: οι..... ..γιαγιαδες μας δεν εβλεπαν καρδιολογο σε ολη τους την ζωη και εσεις .......αχαριστοι φωναζετε? Απο εδω και περα θα θα αναιεσω στους νοσηλευτες να σας.......χειρουργουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κακως οι παθολόγοι ξεγεννανε γυναίκες. δεν εχουν την απαιτούμενη τρίμηνη εκπαίδευση στην μαιευτική. Να φέρετε αμέσως γενικούς γιατρούς για να είμαστε όλοι κατοχυρωμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή