Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

Παρατείνονται οι παλαιές συμβάσεις των ειδικών γιατρών με τον ΕΟΠΥΥ το νέο χρόνο


Με τις παλαιές συμβάσεις που έχουν με τον ΕΟΠΥΥ, θα πορευτούν οι ειδικοί γιατροί και στις αρχές του νέου χρόνου.

Όπως αναφέρουν έγκυρες πηγές του HealthReport.gr, η ηγεσία του υπουργείου Υγείας προτίθεται- τους πρώτους μήνες τουλάχιστον- να συνεχίσει τις υπάρχουσες συμβάσεις παρότι επιδιώκει σταδιακά να εφαρμόσει το σύστημα παραπομπών από τους οικογενειακούς στους ειδικούς γιατρούς.

Παρ αυτά φαίνεται λόγω και του προεκλογικού κλίματος ότι επιδιώκει να διατηρήσει χαμηλό προφίλ και να μην έρθει σε σύγκρουση με τους ειδικούς γιατρούς ανοίγοντας άλλο ένα μέτωπο στον ιατρικό κόσμο.

Επισήμως πάντως δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη οι διαπραγματεύσεις με τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο (ΠΙΣ). Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις λεπτομέρειες: «Ξεκινούν τα παζάρια για τις νέες συμβάσεις των ειδικών γιατρών του ΕΟΠΥΥ! Όλες οι πληροφορίες»

Άλλωστε η πρώτη συνάντηση δεν ήταν και η πιο επιτυχημένη καθώς οι γιατροί είδαν με εξαιρετικά αρνητικό μάτι τις προτάσεις του υπουργού Υγείας, που μεταξύ άλλων περιλάμβαναν διαφορετικές αμοιβές για όσους γιατρούς δέχονται επισκέψεις ασφαλισμένων μετά από παραπομπή οικογενειακού γιατρού.

Τα «παζάρια» πάντως μεταξύ υπουργείου Υγείας και γιατρών (ΠΙΣ) θα συνεχισθούν και το επόμενο διάστημα, έστω κι αν η ηγεσία του υπουργείου Υγείας αρχικά βιαζόταν να ολοκληρώσει τις συνομιλίες και να προχωρήσει στις συλλογικές συμβάσεις.

9 σχόλια:

  1. Ακομη......μια παραταση! Ακομη πολλα θα καταπιειτε ΣΥΡΙΖωα! Εμεις θα υπαρχουμε μετα απο αυτην την παρασταση! Εσεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρατείνονται οι παλαιές συμβάσεις των ΛΟΙΠΩΝ ειδικών γιατρών, ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ειδικών γιατρών με τον ΕΟΠΥΥ το νέο χρόνο.
    ΟΙ ΠΑΘΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΝΙΚΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΙΔΙΚΕΥΤΟΙ ΙΑΤΡΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο πραγματικος λογος ειναι η πληρης απαξιωση των κτηνιατρικων γυφΤΟΜΥ απο γιατρους και ασθενεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΞΑΝΘΟΚΗΦΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ειδικοί είναι και οι Παθολόγοι ρε . Και μάλιστα πιο ικανοί γιατροί από τους άλλους. Σταματήστε την παπαρολογία. Ετσι που πάτε θα κερδίσετε το μίσος και την εκδίκηση των Παθολόγων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στο καλο και να μας γραφετε συριζοπαρασιτα, εμεις θα υπαρχουμε σε λιγους μηνες, εσεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΙΔΙΚΟ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΜΒΑΣΕΙς ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΘΕΛΟΥΝ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕς. Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΑΥΞΗΘΕΙ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΩΝ ΓΙ ΚΑΙ ΠΑΘΟΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΓΙΑ ΤΙς ΤΟΜΥ. ΤΟ ΠΛΑΦΟΝ ΘΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΝΩΡΙΣ ΝΩΡΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τους εχουν ολοι χεσμ@νους για αυτο εβαλαν την ουρα στα σκελια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Την προστυχιά του ΣΥΡΙΖΑ να διακόψει τις συμβάσεις των Παθολόγων , Παιδιάτρων και Γενικών γιατρών, ώστε να τους εκβιάσει και να υπογράψουν τις νέες συμβάσεις ως οικογενειακών Ιατρών, Θα επιστρέψει σύντομα. Όλα τα ιατρεία θα γίνουν εκλογικά ΑντιΣΥΡΙΖΑ κέντρα. Να είναι ήσυχοι και περαστικά τους.
    Η δράση φέρνει αντίδραση και χαρά σ'αυτόν που θα γευτεί την λαϊκή κατακραυγή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή