Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020

Σε συναγερμό οι Ιατρικοί Σύλλογοι μετά τον μαϊμού γιατρό – Τι αναζητούν

Σε συναγερμό είναι πολλοί Ιατρικοί Σύλλογοι της χώρας μετά την αποκάλυψη ότι 47χρονος γιατρός μαϊμού εξαπατούσε βαριά πάσχοντες προκειμένου να τους αποσπάσει χρήματα.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία στις αρχές καθώς ο 47χρονος που χρησιμοποιούσε το όνομα Νίκος Κοντός, φέρεται να έπειθε σοβαρά ασθενείς και κυρίως καρκινοπαθείς να εγκαταλείψουν τη συμβατική τους θεραπεία και να λάβουν τα δικά του σκευάσματα τα οποία όπως απεδείχθη ήταν πλασματικά και περιείχαν και ουσίες κάνναβης. Διαβάστε ΕΔΩ για τι κατηγορείται: «Γιατρός «μαϊμού» εξαπατούσε βαριά ασθενείς- Νεκρά δύο παιδιά και ένας 76χρονος στην Αθήνα»

Σε συναγερμό Ιατρικοί Σύλλογοι

Μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης, Ιατρικοί Σύλλογοι σε όλη τη χώρα έχουν αρχίσει να ξεσκονίζουν τα αρχεία τους για να διαπιστώσουν εάν ο συγκεκριμένος «γιατρός» είχε κατορθώσει να εισβάλει και στα επίσημα ιατρικά όργανα αξιοποιώντας πιθανώς για πλαστά πτυχία.

Ωστόσο ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ) όπως αναφέρουν πληροφορίες του HealthReport.gr δεν εντόπισε στους φακέλους του το όνομα του «μαϊμού γιατρού» ο οποίος μάλιστα φέρεται να εξέταζε και τους ασθενείς σε ειδικούς χώρους προσποιούμενος ότι πρόκειται για ιατρείο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν υπήρχαν καταγγελίες για τον συγκεκριμένο πρόσωπο στον ΙΣΑ δεδομένου ότι δεν ήταν γιατρός, με συνέπεια να μη διερευνηθεί ποτέ η υπόθεση από τον Σύλλογο.

1 σχόλιο:

  1. Εκτος απο τους μαιμου γιατρους ,υπαρχουν γιατροι με μαιμου βιογραφικα οι οποιοι εχουν καταλαβει υψηλες ακαδημαικες θεσεις
    Αυτοι ειναι πιο επικινδυνοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή