Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020

Κορωνοϊός: Επιδημία τα πάρτι - Ο ένας πάνω στον άλλον χθες βραδυ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!



Φρίξος Δρακοντίδης - Protothema.gr

Το αδιαχώρητο χθες βράδυ σε γνωστά bar-restaurant σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη όπου λόγω της αθρόας προσέλευσης κόσμου δημιουργήθηκε σκηνικό συγχρωτισμού
Πολλαπλασιάζονται μέρα με τη μέρα τα κρούσματα απειθαρχίας στα μέτρα για την προστασία από την πανδημία του κορωνοϊού, από τα μπαρ και τα κλαμπ νυχτερινής διασκέδασης. Μπορεί ορισμένοι ιδιοκτήτες μαγαζιών να ξεκινούν με τις καλύτερες προθέσεις, αναφέροντας στα stories που ανεβάζουν στο Instagram ότι θα εξυπηρετούν μόνο κρατήσεις προκειμένου να είναι σε θέση να ελέγξουν την προσέλευση, όμως στην πορεία της βραδιάς «χάνεται η μπάλα» καθώς ο κόσμος συνωστίζονται γύρω από τη μπάρα.

Χθες βράδυ σε δυο μαγαζιά της Αθήνας, το ένα σε ταράτσα στο Γκάζι και το άλλο σε ειδικά διαμορφωμένο κήπο στο κέντρο της πόλης, δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο. Η δυνατή μουσική σε συνδυασμό με το αλκοόλ χαλάρωσε τις αισθήσεις αλλά και τα υποτυπώδη μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό που είχαν λάβει οι υπεύθυνοι των δυο καταστημάτων με αποτέλεσμα να επαναληφθούν σκηνές όπως αυτές που αντικρίσαμε στη Μύκονο και στον Άλιμο.

Στην Θεσσαλονίκη δε, στα χθεσινοβραδινά εγκαίνια γνωστού μπαρ με κλειστό μάλιστα χώρο, επικράτησε πανικός όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που εξασφάλισε το protothema.gr. Το παράδοξο είναι ότι το πάρτι των εγκαινίων στον κλειστό χώρο πραγματοποιήθηκε σε μια χρονική στιγμή που παρατηρείται αύξηση κρουσμάτων και δη στη βόρεια Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου