Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

Από την Τρίτη οι αιτήσεις για 400 θέσεις ιατρών υπηρεσίας υπαίθρου σε άγονες περιοχές της χώρας

Ως ημερομηνία έναρξης υποβολής των αιτήσεων ορίζεται η 6η Ιουνίου και καταληκτική ημερομηνία είναι η 19η Ιουνίου.

IATRONET

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για την κάλυψη θέσεων ιατρών υπηρεσίας υπαίθρου (υπόχρεων και επί θητεία) που δεν καλύφθηκαν με την προκήρυξη του περασμένου Μαρτίου, απευθύνει το υπουργείο Υγείας (εδώ).

Αφορά περίπου 400 θέσεις σε ολόκληρη τη χώρα, οι οποίες είναι κενές και αφορούν νησιωτικές ή άγονες ή προβληματικές περιοχές, καθώς και χαρακτηρισμένα ως άγονα Περιφερειακά Ιατρεία.

Ως ημερομηνία έναρξης υποβολής των αιτήσεων ορίζεται η 6η Ιουνίου και καταληκτική ημερομηνία είναι η 19η Ιουνίου.

Γιατροί που είχαν συμμετάσχει σε προκήρυξη ή πρόσκληση ενδιαφέροντος του υπουργείου Υγείας από το 2011, καταθέτουν αίτηση χωρίς τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, εκτός κι αν τα δικαιολογητικά ήταν ελλιπή, τα οποία και συμπληρώνουν.

Απαραίτητη προϋπόθεση σε αυτή την περίπτωση είναι η σαφής αναφορά στην προκήρυξη ή πρόσκληση ενδιαφέροντος που είχε λάβει μέρος ο υποψήφιος (στην οποία και είχε καταθέσει όλα τα δικαιολογητικά), καθώς και σε ποια κατηγορία ιατρών (υπόχρεων ή επί θητεία) έχει συμμετάσχει.

Σε διαφορετική περίπτωση ο υποψήφιος ιατρός υποχρεούται να καταθέσει εκ νέου όλα τα δικαιολογητικά.

Συμμετοχή

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι ιατροί υπόχρεοι υπηρεσίας υπαίθρου και οι ιατροί επί θητεία. Οι υπόχρεοι ιατροί υπηρεσίας υπαίθρου προηγούνται των επί θητεία.

Γιατροί που υπηρετούν με παράταση θητείας έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην παρούσα πρόσκληση ενδιαφέροντος.

Η σειρά επιλογής των κωδικών – θέσεων εκφράζει και τη σειρά προτίμησης, ενώ δεν είναι υποχρεωτική η επιλογή όλων των θέσεων καθώς και του νομού.

Δημ.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου