Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΣΕΥΠ-ΕΟΠΥΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΟΠΥΥ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΣΕΥΠ-ΕΟΠΥΥ ΑΤΤΙΚΗΣ)


Μενάνδρου 34 Αθήνα Τηλ.: 210-5239243, Fax: 210-5237280

Αθήνα, 30/12/2013 

Αρ. Πρωτ.: 122


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ 

Η μαζικότατη Γενική Συνέλευση αποφάσισε, την συνέχιση του αγώνα μας ενάντια στη καταστροφή της Δημόσιας Υγείας. Η Κυβέρνηση πιστή στο μνημονιακό δόγμα για απολύσεις – ανθρωποθυσίες εργαζομένων με τη καταστροφή της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας θέτει σε κίνδυνο τη Δημόσια Υγεία απειλώντας τη συνέχιση της ανθρωπιστικής κρίσης.

Καλούμε, όλη την κοινωνία, ασφαλισμένους και ανασφάλιστους, να εναντιωθούν στα εγκληματικά σχέδια της Κυβέρνησης. Η ώρα μηδέν έχει φτάσει πλέον και όλοι πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας.

Προτείνουμε στην ομάδα διαλόγου με συντονιστή τον ΠΙΣ και την ΠΟΣΕΥΠ – ΕΟΠΥΥ, να μεταφέρει στον Πρωθυπουργό το αδιέξοδο του μέχρι τώρα προσχηματικού διαλόγου με την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και να αναλάβει ο ίδιος ο Πρωθυπουργός τις ευθύνες του, για την επερχόμενη γενοκτονία του Ελληνικού λαού. 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΨΥΧΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ  ΛΙΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 

3 σχόλια:

  1. ΠΙΟ ΣΩΣΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΖΗΤΟΥΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΤΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ, ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ Η ΜΑΡΜΙΤΑ ΝΑ ΝΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ !!! ΒΡΕ ΙΚΑΤΖΗΔΕΣ ΤΣΙΠΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ??? 2 ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απορια: μετα απο δεκα ημερες οπου και θα καταργηθουν τα ιατρεια του ΕΟΠΠΥ και λιγοι απο τους ιατρους τους θα μπουν υπο την αιγιδα του ΕΣΥ και οι υπολοιποι ιδιωτικα, θα εξακολουθησει να υπαρχει ο σημερινος ΣΕΥΠ-ΕΟΠΥΥ Αττικης?! Φυσικα και δεν θα υπαρχει λογος υπαρξης τους. Αρα και αρκετοι συνδικαλισταραδες στα σπιτια τους! Αγαπητοι των διαφορων ΣΕΥΠ, ΠΟΣΕΥΠ κλπ για ποιο λογο να υπαρχετε? Φυσικα για κανεναν. Καλη σας νυχτα και ξυπνηστε με καινουργια μυαλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο συνδικαλισμός το ΙΚΑ είναι bussclass γιαυτο και το κλείνουν ...τα τριγωνακια του ΕΣΥ.... Τυπου Αγλαΐα Κυριακου τα συνδικαλιστικά με ελάχιστη μίζα τα 25αρια με συνδικαλιστές διοικητικό διευθυντή,διευθυντή ιατρό και συνδικαλιστή στις προμήθειες είναι πιο αποδοτικά ... Απο το κακό στο χειρότερο πάμε προηγουμενε ανώνυμε μας δουλεύουν κανονικά ....Η μάσα συνεχίζετε σε κάθε νοσοκομείο και κέντρο υγείας...ραντεβου στις μεγαλύτερες ουρέςγια όλους μας.... Η πιστεύεις ότι η διεφθαρμένη δημόσια διοίκηση που απαξίωσε τα πάντα σε όλους τους τομείς θα διορθώσει την κατάσταση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή