Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ – ΤΣΙΡΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ!



Αθήνα, 28 Απριλίου 2016

Η υπεύθυνη Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Υγείας της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Εύη Χριστοφιλοπούλου, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: 

Συνεχίζεται το τραγικό σήριαλ με τον διορισμό ιατρών και νοσηλευτών στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας. Κάθε χρόνο με τις θέσεις αυτές άνοιγαν περισσότερα κρεβάτια για τους σοβαρά ασθενούντες συμπολίτες μας.

Μετά την τελευταία «ηρωική είσοδο» στο ΔΣ του ΚΕΕΛΠΝΟ του «πολλά βαρύ» κ. Πολάκη, σήμερα ο Υπουργός και ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας ζητούν την παραίτηση των μελών του ΔΣ του ΚΕΕΛΠΝΟ!
Θέλουν να καταργήσουν κάθε έννοια ευνομίας και κάθε θεσμική διαδικασία για να εγκαθιδρύσουν ένα βαθύ κομματικό κράτος όπου όλοι θα υπακούουν τυφλά στις εντολές τους. 

Ήδη πριν από την τελευταία εξέλιξη τρεις βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης είχαμε καταθέσει μηνυτήρια αναφορά. 

Θέλω να ελπίζω ότι υπάρχει Εισαγγελέας στη χώρα αυτή.

Αντί να μεριμνήσουν έγκαιρα, ώστε να λειτουργήσουν πλήρως οι ΜΕΘ, όπως κάθε χρόνο και παρά την κρίση, κόπτονται μόνο για τους κομματικούς τους φίλους!!! Οι ασθενείς και οι οικογένειες τους είναι τα θύματα!

Τα θύματα μιας κυβέρνησης - τσίρκο όπου ο καθένας παρεμβαίνει και εκτελεί το δικό του νούμερο, με τον Πρωθυπουργό σε ρόλο σιωπηλού θεατή. 

Να παραιτηθούν σήμερα κιόλας, μήπως και αποφύγουμε τον γκρεμό όπου μας οδηγούν!!!

1 σχόλιο:

  1. ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΩ ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΩΝ.ΑΡΑΓΕ ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΔΙΟΡΙΖΑΤΕ ? ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΑΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ?ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΕΧΕΤΕ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟ ΠΟΥ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ?ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή