Τρίτη 18 Μαΐου 2021

Άλμπερτ Μπουρλά: «Μοιράζομαι την ιστορία δημιουργίας του εμβολίου με τον κόσμο»

Μια αποκαλυπτική αφήγηση για το πώς η Pfizer κατάφερε να δημιουργήσει το πρώτο εμβόλιο κατά της Covid-19 δια στόματος του CEO της, Άλμπερτ Μπουρλά, παρουσιάζει το βιβλίο που έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου 2021, έναν χρόνο από τη χορήγηση της πρώτης δόσης του εμβολίου.
Naftemporiki.gr

Όπως ενημερώνει ο εκδοτικός Οίκος Ψυχογιός, η ελληνική έκδοση θα κυκλοφορήσει ταυτόχρονα με την έκδοση του βιβλίου στην αγγλόφωνη αγορά.

Ο τίτλος του βιβλίου είναι «Moonshot» -και είναι δανεισμένος από το όνομα που είχε δώσει ο πρόεδρος Κένεντι στο πρόγραμμα κατάκτησης της Σελήνης, ενώ ο υπότιτλός του είναι «Μέσα στον 9μηνο αγώνα της Pfizer για να κάνει το αδύνατο δυνατό».

«Μοιράζομαι την ιστορία δημιουργίας του εμβολίου με τον κόσμο -τις προκλήσεις που αντιμετωπίσαμε, όσα διδαχτήκαμε στην πορεία και τις αξίες που μας επέτρεψαν να φτάσουμε σε αυτή την επιτυχία- με την ελπίδα ότι μπορεί να εμπνεύσει και να σας βοηθήσει στην πραγματοποίηση του υψηλότερου στόχου σας, όποιος κι αν είναι αυτός» αναφέρει χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της Pfizer.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση των εκδόσεων Ψυχογιός, ο Άλμπερτ Μπουρλά σκοπεύει να προσφέρει τα έσοδα από την έκδοση του βιβλίου σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου