Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

Απίστευτη καταγγελία για “σταμπάρισμα” εργαζομένων στο “Ασκληπιείο” Βούλας


«Σκοτεινές» εποχές θυμίζουν όσα διαδραματίστηκαν στο «Ασκληπιείο» Βούλας κατά τη διάρκεια παράστασης διαμαρτυρίας των εργαζομένων στα γραφεία Διοίκησης.

Σύμφωνα με το Σωματείο στο χώρο, Διοικητής και Διοικητικός Διευθυντής προχώρησαν σε μια πρωτόγνωρη ενέργεια, καθώς ζήτησαν τη λίστα με τα ονόματα των εργαζομένων που συμμετείχαν στην κινητοποίηση.

«Να τα κάνουν τι, τα ονόματα;;» διερωτάται το ΔΣ του Σωματείου και προειδοποιεί τη Διοίκηση να μην τολμήσει να μεταχειριστεί δυσμενώς εργαζόμενο επειδή συμμετείχε σε κινητοποίηση του Σωματείου ή επειδή δεν τους έδωσε τα στοιχεία που ζητούσαν.
Για την ιστορία του θέματος, η παράσταση διαμαρτυρίας διοργανώθηκε με αίτημα την ανάκληση μετακίνησης της εργαζόμενης Ε.Κ. σε άλλο νοσοκομείο, η οποία σύμφωνα με τους συναδέλφους της είχε εκδικητικό χαρακτήρα. Παράλληλα, οι εργαζόμενοι εξέθεσαν τα σοβαρά προβλήματα λειτουργίας του «Ασκληπιείου», κατήγγειλαν τη Διοίκηση για παλινωδίες σ’ ότι αφορά στη διαδικασία επαναλειτουργίας της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού, καθώς και για «διευκολύνσεις» σε ημέτερους.

«Ο αυταρχισμός και η προσπάθεια τρομοκράτησης δεν θα μας σταματήσουν» επισημαίνει το Σωματείο και καλεί τους εργαζόμενους σε επαγρύπνηση. Ζητά, ταυτόχρονα, από την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας να πάρει θέση για τα τεκταινόμενα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου