Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Χωρίς γιατρούς κινδυνεύει να μείνει ο ΕΟΠΥΥ«Απεταξάμην» τον ΕΟΠΥΥ οι ιδιώτες γιατροί, οι οποίοι αφού πρώτα είπαν «όχι» στο ΠΕΔΥ τώρα απορρίπτουν καθολικά τον Οργανισμό. Όπως προκύπτει από τα επίσημα στοιχεία του ΕΟΠΥΥ, από τους 3.000 γιατρούς οι οποίοι επέλεξαν να μην ενταχθούν στο ΠΕΔΥ και τους δόθηκε η δυνατότητα να κάνουν αίτηση για να συμβληθούν με τον Οργανισμό,μόλις 800 έχουν εκδηλώσει σχετικό ενδιαφέρον.
ΗΕΑLTHVIEW.GR

Η χαμηλή ανταπόκριση έχει προκαλέσει «πονοκέφαλο» στην διοίκηση του ΕΟΠΥΥ καθώς είναι ορατός πλέον ο κίνδυνος οι ασφαλισμένοι να μην έχουν πρόσβαση σε δωρεάν υπηρεσίες υγείας και πρόσβαση σε ιατρούς όλων των ειδικοτήτων.

Προκειμένου μάλιστα να αντιμετωπίσει το «κύμα φυγής» των γιατρών, η διοίκηση του ΕΟΠΥΥ αναμένεται να ανακοινώσει την Παρασκευή -ημέρα εκπνοής της προθεσμίας για την υπογραφή συμβάσεων- παράταση της διαδικασίας.

Σημειώνεται ότι οι νέες συμβάσεις είναι 6μηνες και οι ιατροί που θα συμβληθούν, θα έχουν την δυνατότητα 200 επισκέψεων το μήνα και αποζημίωση 10 ευρώ ανά επίσκεψη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου