Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Οι 1.095 προσλήψεις στον ΕΟΠΥΥ που εγκρίθηκαν αλλα δεν έγιναν ποτέ


Οι 1.095 προσλήψεις στον ΕΟΠΥΥ που εγκρίθηκαν αλλα δεν έγιναν ποτέ«Εκκρίθηκαν 1095 θέσεις για τον ΕΟΠΥΥ, για τον προϋπολογισμό του 2014 και δεν προκηρύχθηκαν ποτέ από την προηγούμενη ηγεσία του υπουργείου Υγείας», κατήγγειλε ο Υπουργός Υγείας, Παναγιώτης Κουρουμπλής, μιλώντας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1. 


Όπως διευκρίνισε ο κ. Κουρουμπλής την μισή περίοδο ήταν υπουργός ο Άδωνις Γεωργιάδης και έπειτα άλλαξε χέρια το υπουργείο. «Ενδεχομένως να απαντήσει ο κ. Γεωργιάδης ότι λίγο αργότερα θα έκανε τις προσλήψεις και δεν πρόλαβε. 

Όμως είναι γεγονός ότι τα χρήματα, το κονδύλι εγκρίθηκε από τον προϋπολογισμό του 2014 και οι θέσεις εργασίας δεν προκηρύχθηκαν ποτέ». 

Άμεση ήταν η παρέμβαση του πρώην υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος με παρέμβασή του στην εκπομπή απάντησε στην καταγγελία του κ. Κουρουμπλή: "Επι ημερών μου έγιναν οι πρώτες προσλήψεις και επί ημερών μου τον Μάιο του 2014, εγκρίθηκαν οι επόμενες 1095 θέσεις. Δεν πρόλαβα να προχωρήσω. Γνωρίζω ότι ο Μάκης Βορίδης προχώρησε την διαδικασία, όμως γραφειοκρατικά ενδεχομένως να μην ολοκληρώθηκε".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου