Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Συνάντηση Ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας με το προεδρείο του ΠΙΣ

HEALTH VIEW.GR

Συνάντηση με την Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, τον Υπουργό κ. Π. Κουρουμπλή, τον Αναπληρωτή Υπουργό κ. Α. Ξανθό και τους Γενικούς Γραμματείς Υγείας και Δημοσίας Υγείας, κ.κ. Σπ. Κοκκινάκη και Γ. Μπασκόζο, θα έχει αύριο, Παρασκευή 27 Μαρτίου, το Προεδρείο του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου προκειμένου να συζητηθούν οι προτεραιότητες οι οποίες αφορούν αυτήν τη χρονική στιγμή την περίθαλψη του πληθυσμού και την λειτουργία των ιατρών.

Στην ατζέντα της συνάντησης είναι η άμεση χρηματοδότηση των Νοσοκομείων και του ΕΟΠΥΥ, προκειμένου να πληρωθούν οι ιατροί των Δημόσιων Νοσοκομείων (υπάρχουν πολλών ετών ανεξόφλητες εφημερίες), καθώς και οι πάροχοι υγείας από τον ΕΟΠΥΥ.

Οι προτεραιότητες όσον αφορά την παρεχομένη περίθαλψη θα συζητηθούν, προκειμένου οι πολίτες να αντιμετωπίζονται με αξιοπρέπεια και σεβασμό, όπως επιβάλλουν οι σύγχρονες απαιτήσεις.

2 σχόλια:

  1. ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΠΑΡΟΧΟΙ(ΩΣ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΙ) ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΠΥΥ ΜΕ ΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΘΕΙ ΚΛΑΔΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ.ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΕΟΠΥΥ 1 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ 4 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΕΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ.Ο ΠΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΘΕΣΗ-ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΔΥΝΗΡΕΣ.ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΛΑ ΝΑ ΑΚΡΙΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ???.ΟΣΟ ΘΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ (ΕΝΟΙΚΙΑ-ΔΕΗ-ΝΕΡΟ-ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ-ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ) ΝΑ ΤΑ ΧΟΡΗΓΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή