Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Χωρίς την τακτική επιχορήγηση του Μαρτίου ο ΕΟΠΥΥ - Δεν πλήρωσε για τα αναλώσιμα των ασφαλισμένων!

Από Βασίλη Βενιζέλο - ygeia360.gr

Άδειους είδαν το πρωί της Δευτέρας 30 Μαρτίου τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς, αφού αφαίρεσαν τα χρήματα της τυχόν σύνταξης η οποία τους αναλογεί, αφού ο Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) δεν κατάφερε να πληρώσει για τα αναλώσιμα των ασφαλισμένων του μηνός Μαρτίου, καθώς ο Οργανισμός δεν έχει λάβει μέχρι το βράδυ της Δευτέρας 30 Μαρτίου την τακτική, μηνιαία επιχορήγησή του ύψους 43 εκατ. ευρώ από τον κρατικό προϋπολογισμό!

Την ίδια στιγμή, αισθητή καθυστέρηση σημειώνεται ήδη στην καταβολή της δόσης του Μαρτίου για τα Κέντρα Πρόληψης από το υπουργείο Υγείας προς τον Οργανισμό Κατά των Ναρκωτικών, ενώ, σύμφωνα πάντα με καλά πληρoφορημένες πηγές του ygeia360.gr, και άλλοι εποπτευόμενοι από τυο υπουργείο Υγείας φορείς και οργανισμοί έχουν μείνει χωρίς την τακτική, μηνιαία επιχορήγησή τους από τον κρατικό προϋπολογισμό.

Τέλος, αξίζει να σμειωθεί ότι ο ΕΟΠΥΥ είναι προς το παρόν συνεπής αποκλειστικά και μόνον έναντι των οικονομικών του υποχρεώσεων για τους φαρμακοποιούς όλης της χώρας για τον μήνα Μάρτιο...

1 σχόλιο:

  1. Πληρώνει εκείνους, που φοβάται περισσότερο! Τους άλλους τους έχει γραψει στα παλιά του τα παπούτσια! (Υπάρχουν και κάποιοι, που λένε ότι ανταποδίδει μια κάποια προεκλογική υποστήριξη!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή