Κυριακή, 29 Ιουλίου 2018

Δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη για τους πυρόπληκτους


Newsroom Healthmag.gr

Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» και η « Μέριμνα» παρέχουν δωρεάν υπηρεσίες ψυχολογικής υποστήριξης, αλλά και συμβουλευτικής καθοδήγησης σε παιδιά και σε οικογένειες που το έχουν ανάγκη, λόγω των τελευταίων γεγονότων.

Για ψυχολογική υποστήριξη επικοινωνήστε με:

Την Συμβουλευτική Γραμμή του «Μαζί για το Παιδί» στο τηλέφωνο 115 25, Δευτέρα – Παρασκευή, 9.00-21.00 για παροχή ψυχολογικής στήριξης μέσω τηλεφώνου ή online σε παιδιά, εφήβους και γονείς.

Παράλληλα, ψυχολόγοι και σύμβουλοι ψυχικής υγείας είναι διαθέσιμοι να υποδεχτούν δια ζώσης και να ακούσουν γονείς και παιδιά που βίωσαν από κοντά ή πιο μακριά το σοκ των πυρκαγιών και θέλουν να μιλήσουν ή να αναζητήσουν ψυχική υποστήριξη.

Την Τηλεφωνική Γραμμή Στήριξης της « Μέριμνας» για γονείς, συγγενείς, εκπαιδευτικούς και επαγγελματίες ψυχικής υγείας, που είτε στηρίζουν παιδιά που έχουν χάσει συγγενείς ή φίλους τους, είτε οικογένειες που θρηνούν την απώλεια παιδιού.

Συγκεκριμένα:
Τηλεφωνική Γραμμή Στήριξης, τηλέφωνο 210 64 63 622, Δευτέρα – Παρασκευή, 10:00 – 16:00

Παρέχει δια ζώσης ψυχολογική υποστήριξη στις οικογένειες με παιδιά ή εφήβους, που έχασαν αγαπημένο τους άτομο, κατόπιν ραντεβού (στο 210 64 63 622), στα γραφεία της «Μέριμνας», Παπανικολή 2Α Χαλάνδρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου