Σάββατο, 28 Ιουλίου 2018

Ανατριχίλα! Παραδίδουν προσωπικά αντικείμενα των αποθανόντων για να γίνει η ταυτοποίηση


Ανατριχιαστικές είναι οι ιστορίες των ανθρώπων που πάλεψαν με τις φλόγες στο Μάτι Αττικής. Μία από αυτές είναι του Παναγιώτη Ντάγκαλου που κατάφερε να σώσει τον εαυτό του και το τρίχρονο παιδί του αγωνιά όμως για την τύχη της35χρονης συζύγου του, Πόπης Σιαπκαρά, το όνομα της οποίος βρίσκεται στη λίστα των αγνοουμένων.

Γεωργία Σκιτζή - Healthweb

Ο κ. Ντάγκαλος μετέβη σήμερα στο Νεκροτομείο Αθηνών, όπου με δική του πρωτοβουλία παρέδωσε τρίχες από τα μαλλιά της συζύγου του, τις οποίες πήρε από την βούρτσα των μαλλιών της, προκειμένου να ενισχύσει το γενετικό υλικό που έχει συλλέξει η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛΑΣ.

Μιλώντας στου δημοσιογράφους και φέροντας εγκαύματα στα χέρια και στα πόδια του από τη μάχη που έδωσε με τις φλόγες περιέγραψε: «Είμασταν και οι δυο στο αμάξι όταν μας έζωσαν οι φλόγες δεξιά και αριστερά από το αυτοκίνητο. Τράβηξα το παιδί το τύλιξα με μία πετσέτα και έφυγα ενστικτωδώς προς την παραλία. Η γυναίκα μου έμεινε πίσω, δεν ξέρω τι έγινε… Μπήκαμε μέσα στο νερό, κουκουλωθήκαμε με την πετσέτα… Το παιδάκι έχει καταλάβει τι έχει γίνει αλλά είναι μια χαρά».

Μέχρι στιγμής έχει ολοκληρωθεί η ιατροδικαστική έρευνα επί των 86 νεκρών που είχαν μεταφερθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία Αθηνών. Πλέον, η διαδικασία περνά στην αποκλειστική ευθύνη της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της Αστυνομίας προκειμένου να γίνει η ταυτοποίηση των θυμάτων.

1 σχόλιο:

  1. Και κοιτάχτε φάτσες.

    http://www.zougla.gr/assets/images/2482408.jpg

    Και ο Σκουρλέτης ..γελάει.

    Πάνε και τα δίδυμα τα κοριτσάκια...Αχ Θεέ μου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή