Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018

Η προσφορά του Ιδρύματος "Στέλιος Χατζηιωάννου" στους πυρόπληκτους

Προσφορά 100.000 ευρώ στον ΕΕΣ για την ενίσχυση των πληγέντων από τις πυρκαγιές από το Ίδρυμα Στέλιος Χατζηιωάννου

IATRONET

O Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, Ιδρυτής της easyJet, του ομίλου easyGroup και του Stelios Philanthropic Foundation, ανακοινώνει προσφορά του ποσού των €100.000 στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, με στόχο την ανακούφιση των πληγέντων από τις καταστροφικές πυρκαγιές της 23ης Ιουλίου 2018 στην Αττική.

Το ποσό κατατέθηκε στον λογαριασμό που δημιούργησε νωρίτερα σήμερα ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός για την ενίσχυση των πληγέντων (ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK ΕΡΓΑΣΙΑΣ A.E., Αρ. Λογαριασμού: 0026.0240.31.0201181388, IBAN: GR6402602400000310201181388) και σηματοδοτεί την αναγνώριση του αξιοσημείωτου έργου που επιτελεί ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, ο οποίος παραμένει στις πληγείσες περιοχές και επιχειρεί στο πλευρό της ελληνικής πολιτείας και των τοπικών αρχών τόσο με το ανθρώπινο δυναμικό του όσο και με τον διασωστικό του εξοπλισμό.

Ο Sir Στέλιος Χατζηιωάννου δήλωσε σχετικά: "Λαμβάνοντας υπ’ όψιν την κατάσταση έκτακτης ανάγκης στην οποία βρίσκονται οι πληγείσες περιοχές της Αττικής και αναγνωρίζοντας το σημαντικό έργο που επιτελεί διαχρονικά ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, το Stelios Philanthropic Foundation κινείται με γρήγορα αντανακλαστικά και προσφέρει από καρδιάς αυτό το σημαντικό ποσό, με στόχο πάντα την άμεση ανακούφιση των συνανθρώπων μας".

Ο κ. Νικόλαος Β. Οικονομόπουλος, Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, ανέφερε: "Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Sir Στέλιο Χατζηιωάννου και το Stelios Philanthropic Foundation για την ταχύτατη ανταπόκριση στις αυξημένες ανάγκες μας. Η προσφορά αυτή αποτελεί έναν ισχυρό σύμμαχο στην προσπάθειά μας για παροχή βοήθειας στις πληγείσες περιοχές και ελπίζουμε ότι θα αποτελέσει παράδειγμα και για άλλους ιδιώτες ή φορείς που τυχόν ενδιαφέρονται να συμπαρασταθούν στο έργο μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου