Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018

ΟΕΝΓΕ: Συμπαράσταση σε νοσηλευόμενους και τους συγγενείς τους

Από Μαρία Τσιλιμιγκάκη - IATROPEDIA

Αντιπροσωπεία της ΟΕΝΓΕ με την πρόεδρο, τον ΓΓ και μέλη της ΕΓ επισκέφθηκε την Τετάρτη 25/7 το νοσοκομείο "Ευαγγελισμός" και θα επισκεφθεί τις επόμενες μέρες και άλλα νοσοκομεία όπου νοσηλεύονται θύματα της ανείπωτης τραγωδίας καθώς και τα ΚΥ της Ανατολικής Αττικής.

Διαβάστε τι αναφέρουν από την ΟΕΝΓΕ:

Εκφράζουμε την συμπαράστασή μας στους νοσηλευόμενους και τις οικογένειές τους και ευχόμαστε το καλύτερο για την ανάρρωσή τους. Πενθούμε μαζί με όλο τον λαό για αυτούς που δυστυχώς χάθηκαν.

Συγχαίρουμε τους/τις συναδέλφους υγειονομικούς που από την περασμένη Δευτέρα κάνουν με αυτοθυσία το καθήκον τους για την παροχή περίθαλψης στα θύματα. Τονίζουμε πως ως ΟΕΝΓΕ είμαστε στο πλευρό τους και γνωρίζουν πως μπορούν να απευθύνονται στην ΟΕΝΓΕ για οποιοδήποτε τρέχον θέμα που η διεκδίκηση λύσης του μπορεί να διευκολύνει το έργο τους.

Συγχαίρουμε τους χιλιάδες ανθρώπους που εκδηλώνουν με κάθε τρόπο την συμπαράστασή τους και που αυτές τις μέρες πλημμυρίζουν τα νοσοκομεία ως εθελοντές αιμοδότες. Με την άμεση και μακροπρόθεσμη ενίσχυση των μονάδων αιμοδοσίας σε προσωπικό και υποδομές θα μπορούσε να αξιοποιηθεί σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό η μεγάλη προσέλευση ανθρώπων για να προσφέρουν αίμα και να πραγματοποιείται η αιμοδοσία σε περισσότερα νοσοκομεία και το απόγευμα.

Η ΟΕΝΓΕ σε μόνιμη βάση διεκδικεί αγωνιστικά λύσεις για τα προβλήματα και τις ελλείψεις στην δημόσια περίθαλψη, και θα επανέλθει συγκεκριμένα και αναλυτικά προσεχώς όταν έρθει η κατάλληλη ώρα για όσα αναδεικνύονται εμφατικά με αφορμή την συγκεκριμένη τραγωδία.

Τώρα είναι η ώρα της αλληλεγγύης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου