Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

ΙΣ Λήμνου: Σχετικά με την αποχώρηση οφθαλμιάτρου κου Γλυνάτση Μικέ

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΗΜΝΟΥ
ΠΡΟΣ: Τοπικά ΜΜΕ

28 Μαρτίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: Σχετικά με την αποχώρηση οφθαλμιάτρου κου Γλυνάτση Μικέ

Μετά τις τελευταίες αποχωρήσεις από το ΓΝ-ΚΥ Λήμνου, το νοσοκομείου του νησιού μας έγινε ακόμα φτωχότερο. Ο Δρ Γλυνάτσης Μικές στις αρχές Μαρτίου έχοντας ολοκληρώσει μια μακρά θητεία, ως υπέρμαχος της υγείας των πολιτών της Λήμνου, αναχώρησε για το «Ιπποκράτειο» νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Ο κος Γλυνάτσης υπηρέτησε στο νοσοκομείο από το 2000. Εργαζόμενος στην Λήμνο ολοκλήρωσε την διδακτορική του διατριβή. Διατέλεσε επί σειρά ετών μέλος του ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Λήμνου, ενώ για 18 χρόνια ήταν εκπρόσωπος του συλλόγου στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο. Είναι ιδρυτικό μέλος της οφθαλμολογική Εταιρείας Θράκης, Ανατολικής Μακεδονίας και Νήσων Βορείου Αιγαίου (ΟΕΘΑΜΒΑ). Επίσης επί σειρά ετών προκάλεσε το φαινόμενο του ιατρικού τουρισμού. Προσέλκυσε εκατοντάδες ασθενείς τόσο από την γειτονική Μυτιλήνη, αλλά και από την Σάμο και την Καβάλα, οι οποίοι επισκέπτονταν το νοσοκομείου Λήμνου προκειμένου να χειρουργηθούν. 

Ευχόμαστε στον κο Γλυνάτση να συνεχίσει με το ίδιο πάθος να υπηρετεί την ιατρική επιστήμη από την νέα του θέση, ενώ παράλληλα ευχόμαστε η πολιτεία επιτέλους να σκύψει πάνω από τα προβλήματα του νοσοκομείου της Λήμνου, αναπληρώνοντας όσο το δυνατόν τις απώλειες.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 

ΛΟΥΚΑΣ ΘΩΜΑΣ           ΤΣΙΡΑΚΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

1 σχόλιο:

  1. ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ... ΑΞΙΟΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥ κ. ΝΙΚΟΥ ΓΛΥΝΑΤΣΗ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΑ ΤΗ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΩΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΤΟ ΠΟΡΤΙΑΝΟΥ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑ ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ ΣΤΟ ΝΟΣ. ΣΤΗ ΜΥΡΙΝΑ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΜΙΚΕ. ΑΘΑΝ. ΠΑΤΣΙΑΛΑΣ-ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή