Κυριακή 24 Μαρτίου 2019

O ΙΣΑ εκφράζει τη διαμαρτυρία του ,για ένα ακόμα άδικο εισπρακτικό μέτρο που επιβάλλεται στους ελευθεροεπαγγελματίες γιατρούς


O Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, εκφράζει τη διαμαρτυρία του για ένα ακόμα άδικο εισπρακτικό μέτρο που επιβάλλεται στους ελευθεροεπαγγελματίες του πρώην ΕΤΑΑ, το 4% του κλάδου Προνοίας στο ΕΤΕΑΕΠ, το οποίο προσθέτει επιπλέον βάρος, στις ήδη υψηλές ασφαλιστικές εισφορές των ιατρών που αγωνίζονται να επιβιώσουν μέσα στην οικονομική κρίση.

Η «φοροληστρική» αυτή πολιτική, επιδεινώνει ακόμα περισσότερο τη θέση των γιατρών που τα τελευταία χρόνια μαστίζονται από την υποαπασχόληση και τη ανεργία και οδηγούνται στη μετανάστευση για να επιβιώσουν.

Ουσιαστικά προστίθεται ένα αναδρομικό χαράτσι εκατοντάδων ευρώ, χωρίς καμία ουσιαστική ανταποδοτικότητα που εξυπηρετεί μία απαράδεκτη, άδικη και εχθρική πολιτική, ενάντια στον επιστημονικό κόσμο της χώρας.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΣΤ. ΤΣΟΥΚΑΛΟΣ

2 σχόλια:

  1. Γιατι, συνάδελφοι περιμένατε τίποτα καλύτερο απο μία κυβέρνηση με ταξικό μίσος ενάντια των γιατρών? Οι Αριστεροί της αγραμματοσύνης και της καταραμένης φτωχολογιάς εχουν μίσος έναντι των γιατρών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντί να ευεργετεί η κυβέρνηση τους γιατρούς για την προσφορά τους στην κοινωνία, αντιθέτως καταδιώκει τους γιατρούς και επιβραβεύει τον κάθε λογής αργόσχολο και αγράμματο με τα άθλια ξεροκόμματα της ταπείνωσης. Αξιζει άραγε τόση ταπείνωση ο κάθε δυστυχισμένος??

    ΑπάντησηΔιαγραφή