Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019

Πρόεδρε. «Δώσε πόνο»


Πρόεδρε. «Δώσε πόνο» κατά την προσφιλή έκφραση της κ. Τασίας Χριστοδουλοπούλου. Πόνεσαν οι κομισάριοι και φερέφωνα του υπουργείου και του ΣΥΡΙΖΑ με την συντριπτική ήττα που υπέστησαν στις εκλογές του ΠΙΣ που έρχεται σαν συνέχεια και αυτής που υπέστησαν στην ΟΕΝΓΕ. Δεν έχουν καταλάβει ότι οι ιατροί απηύδησαν και γύρισαν την πλάτη σε αυτούς που πρέσβευαν το νέο αλλά έφεραν το χειρότερο παλιό. Αυτοί λοιπόν που απεμπόλησαν τα δικαιώματα των γιατρών και ήταν φερέφωνα και υποστηρικτές της κυβερνητικής πολιτικής στον χώρο της υγείας δεν δικαιούνται να ομιλούν για απατεώνες και νοθείες, αυτοί που νόθευσαν την βούληση και τις ελπίδες των ιατρών για προστασία της δημόσιας υγείας και καταπολέμηση της ασυγκράτητης μετανάστευσης των νέων γιατρών. 

Τιμώρησαν με ένα ποσοστό 10% οι γιατροί το ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΌ ΜΕΤΟΠΟ του ΣΥΡΙΖΑ στον χώρο της υγείας και έδωσαν 62% στην ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Οι εκλογές στο ΠΙΣ ήταν ένα να μάθημα ευπρέπειας και δημοκρατικών διαδικασιών. Είναι γεγονός ότι η επανακαταμέτρηση των σταυρών άλλαξε την σειρά της εκλογής αλλά όχι τα πρόσωπα που εξελέγησαν. Όσο και να προσπαθούν κάποιοι να σπείρουν διχόνοια στο ΔΣ του ΠΙΣ ματαιοπονούν. Το ΔΣ του ΠΙΣ είναι ενωμένο και πολύ δυνατό και κυρίως δεν είναι φερέφωνο του ΥΥΚΑ

Παπασταματάκης Γεώργιος
Χειρουργός

2 σχόλια:

  1. 10% ? Άλλος ένας.....θρίαμβος των ανίκανων του ΥΠΥΓ! Εξαθλίωσαν τον ΣΥΡΙΖΑ που ......πετούσε στους γιατρούς !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η παραταξη του ΣΥΡΙΖΑ κατηγαγε περηφανη νικη με τεραστιο και εξωπραγματικο ποσοστο.Δεν θα επρεπε κανονικα ουτε εξω απο την αιθουσα συνεδριασεων να περνανε ,οχι να εκλεξουν και εκπροσωπους .Τωρα περιμενουμε ολοι τη συντριβη στις οποιεσδηποτε εκλογες που θα ειναι συντριπτικη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή