Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019

Σόου με Πολάκη και Γιαννάκο έξω από το Υπουργείο Υγείας

Από Γιάννα Σουλάκη IATROPEDIA

Συνάντηση...κορυφής έξω από το Υπουργείο Υγείας, μεταξύ των δύο αιώνιων αντιπάλων, του αναπληρωτή Υπουργού Παύλου Πολάκη και του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκου.

Την ώρα που Παύλος Πολάκης έφτανε στο Υπουργείο Υγείας στην οδό Αριστοτέλους, έπεσε πάνω στις καθαρίστριες που διαδηλώνουν από το πρωί έξω από την κεντρική πύλη του Υπουργείου.

Οι εργαζόμενες, αλλά και μέλη της ΠΟΕΔΗΝ που συμπαρίστανται στον αγώνα των καθαριστριών, τον περικύκλωσαν για να του εκφράσουν τα παράπονα τους. Πρωτοστάτης, φυσικά, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος, ο οποίος πλησίασε τον αναπληρωτή υφυπουργό για να του παραθέσει τα αιτήματα των εργαζομένων, για μονιμοποίηση του προσωπικού και απομάκρυνση των εργολάβων από τη σίτιση, φύλαξη και καθαριότητα των νοσοκομείων.


Ο Παύλος Πολάκης πήρε την ντουντούκα και απευθυνόμενος προς τους συγκεντρωμένους προσπάθησε να ενημερώσει για τη χθεσινή απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, με την οποία απομακρύνονται οριστικά οι εργολάβοι από τα νοσοκομεία και απελευθερώνονται θέσεις εργασίας για προσωπικό, όπως είπε ο αναπληρωτής Υπουργός. Ομως δεν τον άφηνε να μιλήσει, ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ και οι δύο άνδρες διαπληκτίστηκαν.
Ο Παύλος Πολάκης τρολάρισε για μία ακόμη φορά τον Μιχάλη Γιαννάκο, για τοπεριστατικό που είχε μπερδέψει τις πόρτες των υπουργείων στην τελευταία διαδήλωση της ΠΟΕΔΗΝ, λέγοντάς του "Τώρα την βρήκες την πόρτα του Υπουργείου" και αντάλλαξαν πειράγματα μεταξύ τους.

1 σχόλιο:

  1. Καραγκιοζιλίκια αμφω.
    Μετά τι γνώμη να έχουν στο εξωτερικο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή