Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021

Κορονοϊός – Βόλος: 55χρονος ανεμβολίαστος υπέγραψε να μην διασωληνωθεί και πέθανε

Newsroom newsbomb.gr

Στενή συγγενής του θύματος περιγράφει στο MEGA όλα όσα έγιναν τις τελευταίες μέρες.
INTIME

Κορονοϊός: Ο θάνατός του, στο Αχιλλοπούλειο νοσοκομείο του Βόλου, χαρακτηρίζεται από στενούς συγγενείς του αυτοκτονία - Ο 55χρονος δεν είχε εμβολιαστεί και την πιο κρίσιμη ώρα όταν έδινε μάχη για τη ζωή του, υπέγραψε για να μη διασωληνωθεί.

Ως «αυτοκτονία» χαρακτηρίζουν οι συγγενείς του τον θάνατο του 55χρονου από κορωνοϊό, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στο Αχιλλοπούλειο νοσοκομείο του Βόλου.

Οι γιατροί προσπάθησαν, αλλά το τέλος του δικού τους ανθρώπου, ήταν αναπόφευκτο.

Στενή συγγενής του θύματος περιγράφει στο Mega όλα όσα έγιναν τις τελευταίες μέρες, από την στιγμή που ο 55χρονος νόσησε και κατέρρευσε στο σπίτι που έμενε με τον πατέρα του, μέχρι τις δραματικές τελευταίες ώρες στο νοσοκομείο του Βόλου, όπου οι γιατροί βρέθηκαν με δεμένα τα χέρια τους.

«Κατέληξε. Δεν επιθυμούσε να διασωληνωθεί. Δεν ήθελε να πάει στο νοσοκομείο, δεν ήταν εμβολιασμένος, πήγε σε λιπόθυμη κατάσταση που τον βρήκε ο άντρας μου και τον μετέφερε, μπήκε σε θάλαμο αρνητικής πίεσης και τη δεύτερη ημέρα επιδεινώθηκε η κατάστασή του, χρειαζόταν να διασωληνωθεί, δε διασωληνώθηκε με δική του θέληση. Υπέγραψε να μην διασωληνωθεί. Υπέγραψε να πεθάνει», αναφέρει, στενή συγγενής του θύματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου