Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021

ΠΟΕΔΗΝ: «Θλίψη και αγανάκτηση για τον θάνατο της εξουθενωμένης νοσηλεύτριας σε τροχαίο»

Γιάννα Σουλάκη - IATROPEDIA

Οργισμένη ήταν η αντίδραση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία για τον άδικο θάνατο της 42χρονης νοσηλεύτριας στο Νοσοκομείο του Ρίου, που αποκοιμήθηκε στο τιμόνι αποκαμωμένη από τα εξαντλητικά ωράρια εργασίας.

Τη «θλίψη και αγανάκτηση» της εκφράζει η ΠΟΕΔΗΝ για τον θάνατο της 42χρονης νοσηλεύτριας του νοσοκομείου του Ρίου σε τροχαίο. Η άτυχη επικουρική εργαζόμενη, άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο, εκτελώντας μετά από μια ακόμη εξαντλητική βάρδια τη διαδρομή 45 χιλιομέτρων από την εργασία στο σπίτι της. Όπως φαίνεται, αποκοιμήθηκε στο τιμόνι.

«Εκφράζουμε τη θλίψη και την αγανάκτησή μας για το θάνατο της συναδέλφου. Επέστρεφε σπίτι της, μετά από ακόμη μία εξαντλητική βραδινή βάρδια στην Παθολογική κλινική του Νοσοκομείου. Συλλυπητήρια στην οικογένειά της. Ήταν επικουρική συμβασιούχος εργαζόμενη που καθημερινά έκανε 45 χιλιόμετρα πήγαινε έλα, αφού ο τόπος διαμονής της ήταν στο Μεσολόγγι. Ένα μεγάλο μέρος του πενιχρού μισθού της πήγαινε στα έξοδα μετακίνησης. Η αβεβαιότητα για το μέλλον της στη δουλειά και τα εξαντλητικά ωράρια λόγω των τραγικών ελλείψεων στα νοσοκομεία, πόσο να αντέξει σε όλη αυτή τη πίεση; Αποκοιμήθηκε στο τιμόνι. Δεν μας ακούει κανείς. Γι’ αυτό η αγανάκτηση μας», αναφέρει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου