Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022

Προσωπικός γιατρός: Ωράριο με βάση τους εγγεγραμμένους ασθενείς για τους ιδιώτες γιατρούς – Τι θα προβλέπει η υπουργική απόφαση

Προσωπικός γιατρός: Ωράριο με βάση τους εγγεγραμμένους ασθενείς για τους ιδιώτες γιατρούς – Τι θα προβλέπει η υπουργική απόφαση

Τι ωράριο θα έχει ο προσωπικός γιατρός με βάση τις ρυθμίσεις που προωθεί το υπουργείο Υγείας

Δήμητρα Ευθυμιάδου HR

Ρυθμίσεις σχετικά με το ωράριο που θα έχει ο προσωπικός γιατρός, ο ιδιώτης συμβεβλημένος με τον ΕΟΠΥΥ, ώστε να εξετάζει δωρεάν τους εγγεγραμμένους ασθενείς του, προωθεί άμεσα το υπουργείο Υγείας.

Με την υπουργική απόφαση που αναμένεται να εκδοθεί μέχρι τις 15 Ιουνίου, η ηγεσία του υπουργείου Υγείας θα προχωρήσει σε διευκρινίσεις τόσο σχετικά με τις αμοιβές των ιδιωτών γιατρών που θα αναλάβουν το ρόλο του προσωπικού γιατρού όσο και για το ωράριό τους. Ένα ωράριο το οποίο θα πρέπει να ακολουθούν ώστε να παρακολουθούν ιατρικά τους εγγεγραμμένους ασθενείς τους.

Τι ωράριο θα έχει ο προσωπικός γιατρός

Όπως προβλέπεται και στον σχετικό νόμο για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας που ψηφίστηκε πρόσφατα, με απόφαση του Υπουργού Υγείας καθορίζεται εκτός των άλλων:

-το ωράριο εξυπηρέτησης των ληπτών υπηρεσιών υγείας,

-η διαδικασία ανάθεσης καθηκόντων προσωπικού ιατρού σε ιατρούς των Κέντρων Υγείας,

-ο τρόπος παροχής υπηρεσιών και το περιεχόμενό τους,

Σχετικά με το ωράριο, όπως τονίζουν υψηλόβαθμες πηγές του HealthReport.gr, η υπουργική απόφαση που θα εκδοθεί τις επόμενες ημέρες από τον υπουργό Υγείας (το αργότερο έως τις 15 Ιουνίου καθώς 16 Ιουνίου συνεδριάζει το Eurogroup), θα ορίζει τον χρόνο απασχόλησης στα ιδιωτικά ιατρεία με βάση τον αριθμό των εγγεγραμμένων ασθενών.

Ειδικότερα όσο μεγαλύτερος θα είναι ο αριθμός των εγγεγραμμένων ασθενών τόσο περισσότερες ώρες θα πρέπει να αφιερώνει για τις επισκέψεις τους.

Το κατώτερο ωράριο που αναμένεται να καθορισθεί θα είναι για 3 ώρες την ημέρα και θα αφορά έως 500 εγγεγραμμένους ασθενείς, σύμφωνα με πληροφορίες του HealthReport.gr.

Το ανώτατο ωράριο θα έχει ο προσωπικός γιατρός στον οποίο θα εγγραφούν οι περισσότεροι ασθενείς, ο οποίος και θα εισπράττει και τα περισσότερα χρήματα μέσω ΕΟΠΥΥ. Διαβάστε ΕΔΩ αναλυτικά για τις αμοιβές: « Προσωπικός γιατρός: Από 20 έως 40 ευρώ οι αμοιβές – Τι είπε ο Θάνος Πλεύρης στη Βουλή»

Η ομάδα του υπουργείου Υγείας που βάζει τις τελευταίες πινελιές στην υπουργική απόφαση επιχειρεί να ορίσει ρεαλιστικούς χρόνους, έλεγε υψηλόβαθμη πηγή στο HealthReport.gr, ώστε να μπορούν οι ιδιώτες γιατροί που θα αναλάβουν τον ρόλο του προσωπικού γιατρού, να βλέπουν και δικούς τους ασθενείς ιδιωτικά.Ειδήσεις Υγείας χωρίς δεσμεύσεις με στόχο την ενημέρωση και την παρουσίαση όλων των πλευρών του τομέα της Υγείας από έγκριτους επιστήμονες και δημοσιογράφους.

39 σχόλια:

  1. Συγγνώμη ,οι ΟΙ θα παίρνουν .....4000-6000 € τον μήνα και οι Ειδικοί .....10 ψωρο€ μικτά ανά περίπτωση? Οι Επιμελητές ΕΣΥ......1500 € μισθό; Πάμε καλά; Κ. Μαστορακου, κάποιο.....σχόλιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μήπως έπρεπε να γίνουνε Γενικοί Ιατροί? Είναι δυνατόν εμείς να κακοποιουμαστε κατά αυτόν τον τρόπο και σε αυτούς να μοιράζουν 40000-60000 τον χρονο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι Γεnικοί Ιατροί θα καθαρίζουν πέντε χιλιάρικα και εμείς πέντε κατοστάρικα; Διότι με την (ορθή!) αποδοχή και νέων συμβεβλημένων ιατρών εκεί θα πέσουμε; Τι λέει η ΕΝΙ ΕΟΠΥΥ για αυτό αλλά και όλοι οι άλλοι ιατροί ΕΣΥτες , Πανεπιστημιακοί κλπ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με 10λεπτη επισκεψη μαλλον διοτι πο ασθενεις ειναι πολλοι και ο χρονος ανεπαρκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα παπαγαλάκια μπορεί να άρχισαν τις διαρροές αλλά προσωπικά δεν πιστεύω τίποτα! Πώς θα δώσει δηλαδή 20-40 ευρώ για κάθε εγγεγραμενο ; Με 2000 εγγεγραμμένους πάμε στα 40000-80000 τον χρόνο δηλαδή 3500-6500 τον μήνα !!! Πώς θα το κάνει αυτό όταν δίνει στον επιμελητή β 1500 μισθό και κάνα δυο χιλιάρικα με τις εφημερίες? Όταν ο διευθυντής εσύ με τις εφημερίες δεν φτάνει τα τρία χιλιάρικα; Όταν ο συμβεβλημένος παίρνει το Φαίδρο μικτό δεκαρικο; Τον βουλευτή Καλοχαιρετα μου θυμίζουν αυτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μάλλον οι συνάδελφοι που γράφουν είναι Δημόσιοι .Από τα 60.000 που σας φαίνονται πολλά να ξερετε ότι εφορίες και έξοδα ιατρείου , γραμματέα και άλλα διάφορα που έχει οι ιδιώτες μένουν λιγότερα από τα μισά . Μάλλον συμφέρει να πας στο Δημόσιο ...Σε τελικοί αν σας φαίνονται πολλά κύριοι βγείτε από τον ξεαγχωτο και σίγουρο μισθό και υπογράψτε να δεσμεύσετε το ιατρείο σας σε αυτούς που σε 2 χρόνια από τώρα θα μειώσουν την αστρονομική αμοιβή που δίνουν ( Τα έχουν κάνει άλλα κράτη πριν από εμάς !).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην έχεις αμφιβολία πως με 60000 πολλοί θα υπογράψουν και ακόμη και αν η εφορία φορολογεί 27% ως 30000 και 40% μετά σου μένουν 40000 ! Σύγκρινε με το......δεκαρικο κατά πράξη και περίπτωση η με τα ψωρο1500 ευρώ του επιμελητή β και θα δεις ότι πάλι βγαίνεις καλύτερα! Διότι και ο βητας φορολογείται ......

      Διαγραφή
    2. Συγγνώμη συνάδελφε 2.19 αλλά και εμείς οι συμβεβλημένοι παίρνουμε μόλις 10€ μικτά! Και εμείς φορολογουμαστε, δίνουμε εισφορές λειτουργικά κλπ! Βάσει ποιας λογικής θα δίνει 10 μικτά σε εμάς και......60000 στους άλλους;

      Διαγραφή
    3. Αγαπητοί συνάδελφοι . 40000 μένουν χωρίς έξοδα ιατρείου - δηλ μείον 12-15000 / έτος . Και αυτά είναι το καλύτερο που μπορεί να γίνει . Και αυτό πριν μπούνε όσοι μπούνε και μετά αρχίσουν τα κοψίματα .Έχει γίνει σε όλες τις χώρες με Πρωτοβάθμια !Σε τελική αν είναι τόσο δελεαστικά και απλά , μπορούν άνετα οι συνάδελφοι του Δημοσίου να παραιτηθούν και να γίνουν ιδιώτες . Όσον αφορά τους συμβεβλημένους ειδικούς δεν είδα να αντιδρούν τόσο καιρό για το 10καρικο που τόσο υποτιμητικά αναφέρεται σε διάφορα πόστ . Τώρα είναι λίγο ενώ πριν δεν ήταν ? Ούτε είδα τους ειδικούς να αντιδρούν όταν κόπηκαν εκβιαστικά οι συμβάσεις των ΟΙ . Ναι προσωπικά το βρισκω άδικο το 10αρικο σαν αμοιβή . Αλλά , όπως και κάθε πρόταση για συνεργασία η΄το παίρνεις και δεν μιλάς και λες και ευχαριστώ η΄ δεν το παίρνεις και παλεύεις για κάτι καλύτερο .

      Διαγραφή
  7. Θεωρώ ότι σε καμία περίπτωση δεν μπορεί οι Ειδικοί να έχουμε κατώτερη αποζημίωση των ΠΙ, σε καμία όμως......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε τι είσαι ειδικός και το λες με υπερηφάνεια; Εγώ που είμαι Παθολογος είμαι απλά ηλιθιος που έκανα 5 χρόνια ειδικότητα. Δεν μπορώ να διαβάζω καραγκιοζιλικια.

      Διαγραφή
    2. Δεν αμφιβάλλω 'οτι είσαι ειδικός ιατρός Π/Θ 12.11 αλλά ως προσωπικός θα είσαι η πρώτη γραμμή λειτουργώντας ως ΓΙ! Αυτό εννοώ ! Το θέμα είναι άλλο , είναι λογικό να παίρνεις εσύ 40000-80000 που διαρρέουν (παραμύθια κατά την γνώμη μου!) και εγώ 10 ευρώ μικτά κατά περίπτωση? Τι δεν καταλαβαίνεις ? Και εγώ έκανα έξι χρόνια ειδικότητα όπως εσύ πέντε και μπράβο σου ! Ποιος ο λόγος να υπάρχει αυτή η τεράστια διαφορά ? Αν υπάρξει, διότι δεν είναι να τους πιστεύεις!

      Διαγραφή
    3. Τι δεν καταλαβαίνεις 6.39? Θεωρείς ότι ως ΠΙ θα κάνεις κάτι που αξίζει τόσο δραματικά περισσότερο από αυτό που κάνουν οι άλλες ειδικότητες?

      Διαγραφή
    4. 12.11 ολοι ειδικοι ειμαστε και εγω ως ΑγγειοΧ εκανα επτα χρονια, δεν θα τα βγαλουμε να.....τα μετρησουμε τωρα! Το πνευμα των γραφομενων ειναι δεν μπορει ο ενας να χτυπαει 6500€ τον μηνα και ο αλλος δεκα ευρω μεικτα, διαφωνεις?

      Διαγραφή
  8. Οι συνταξιουχοι γιατροι που συνεχιζουν να εργαζονται θα μπορουν να γινουν δεκτοι και να υπογραψουν συμβαση σαν προσωπικοι-οικογενειακοι Ιατροι εφοσον επιθυμουν ? Μπορει να τεθει το ερωτημα στον κ.Υπουργο Υγειας απο τον Συλλογο ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ για διευκρινηση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σχετικα με τους συνταξιουχους Ιατρους που συνεχιζουν να εργαζονται υπαρχει καμμια ενημερωση απο τον Συλλογο μας ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 500 ασθενεις- 3 ωρες . 2000 ασθενεις -12 ωρες . Ιατρειο . Και μετα επισκεψεις κατ οικον . Και πολλα λεφτα . Και ξεκουραση στην αλλη ζωη εεεε ; χμμμμμμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. " Το κατώτερο ωράριο που αναμένεται να καθορισθεί θα είναι για 3 ώρες την ημέρα και θα αφορά έως 500 εγγεγραμμένους ασθενείς" , Αρα με ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ για 500 ασθενεις που ειναι τα 20.000 το χρονο ΑΚΑΘΑΡΙΣΤΑ -ΧΩΡΙΣ ΕΞΟΔΑ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΚΑΙ ΕΦΟΡΙΑ - θα εισαι δεσμευμενος για εφημεριες και για απουσιες απο το ιατρειο ΣΟΥ ! Με 2000 ασθενεις ? Και βεβαια με τον εργοδοτη του clowback ! Δεν φαινονται και τοσα πολλα !

      Διαγραφή
  11. 500 εγγεγραμμένοι ασθενείς ...3 ώρες απασχόληση..!!! 2000 εγγεγραμμένοι ..12 ώρες... και μένουν και άλλες 6 ώρες για να βλέπουμε και τους δικούς μας ασθενείς ιδιωτικά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Διαβαστε το φεκ παιδια και μην αμολατε κοτσανες!! Μεχρι 2000 το μηνα μαξιμουμ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Διαβαστε πρωτα το ΦΕΚ να δειτε ποσο θα αμειβεται ο προσωπικος γιατρος και μην ονειρευεστε καρβελια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΑΘΟΛΟΓΟΙ.ΕΙΧΑΝ ΜΑΘΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ ΥΠΟΔΥΕΣΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΝΤΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το κομπλεξ συναδελφε το εχουνε εμεις που κεμε οτι δεν μπορει να παιρνει καποιος 40-80 χιλιαρικα (που μακαρι να τα παιρνει!) και ο αλλος 10€ μικτα? Εσυ το εγκρινεις? Και αν ναι ποιος ειναι ο κομπλεξικος?

      Διαγραφή
  15. ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΑΘΟΛΟΓΟΙ.ΕΙΧΑΝ ΜΑΘΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ ΥΠΟΔΥΕΣΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΝΤΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι Συνάδελφε 11.01 δεν σε θεωρούμε υποδεέστερο αλλά μήπως μας θεωρείς εσύ? Διότι βάσει ποιας λογικής εσύ θα παίρνεις 40000-80000 ευρώ (λέμε τώρα εγώ δεν το πιστεύω!) και εγώ .....10 ευρώ μικτά κατά πράξη και περίπτωση?

      Διαγραφή
  16. Προκύπτουν έυλογα ερωτήματα: Πως θα διαχειριστούν οι προσωπικοί ιατροί που θα έχουν εγγράψει 2000 άτομα το γεγονός της επιστράτευσης στο διαλυμένο ΕΣΥ; κινδυνεύουν από μηνύσεις; θα πάρουν απαλλαγή για το χρονικό διάστημα απουσίας τους; πότε θα πληρωθούν από το ΕΣΥ; πως θα προστατευθούν από την αυτόματα διάλυση του ιδιωτικού ιατρείου τους ; Μπορούν να παραιτηθούν από τη σύμβαση;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Παρακαλούνται οι ιατροί πλην Παθολογων Γενικών κ Παιδιατρων να μην αυτοαναφερονται..το νομοσχέδιο αφορά τον προσωπικο ιατρο κ πλην των 3 ειδικοτήτων καμία άλλη δεν μπορεί να παίξει αυτό τον ρολο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα ζητήματα που τίθενται είναι πολύ περισσότερα εξυπνακια 2.48 αν έχεις να πεις κάτι συγκεκριμένο πες το αλλιώς .....βούλωσε το!

      Διαγραφή
    2. Άσε μας ρε φίλε 2.48 μμ, οι αμοιβές αφορούν όλους διότι δεν μπορεί ο ένας να χρυσοπληρώνεται και ο άλλος να .....πεινάει....

      Διαγραφή
  18. Όχι 11.20 δεν είναι take it or leave it ! Αγωνίζεσαι να βελτιώσεις αυτό που σε αδικεί ! Και πάντα φωνάζαμε αλλά όταν είσαι Αθήνα /Θεσσαλονίκη δεν έχεις την δυνατότητα που υπάρχει στην επαρχία , δέκα άνθρωποι είμαστε , συνεννοούμαστε και μένουμε έξω! Ούτε είμαστε όλοι χομπίστες και δεν βαριέσαι! Δεν θα μπω εγώ θα μπει ένα τσούρμο άλλοι και θα κόψουν την δική μου δουλεια.....! Εννοείται είναι άδικο και εξευτελιστικό το δεκάρικο και είναι ο βασικός λόγος του brain drain καθώς πιέζει χαμηλά τις αποδοχές των ιατρών και στον ιδιωτικό τομέα......! Αγώνας για να αλλάξει ! Όχι διλήμματα του τύπου ή ιδιώτης (αλλά πχ στην Αθήνα θα έχει .....χιλιάδες πειναλέους συμβεβλλημένους και με 5 ευρώ!) ή στην ....γαλέρα τράβα κουπί.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αφήστε τις αντιπαραθέσεις συνάδελφοι. Ένα είναι σίγουρο. Θα πάει η επιστράτευση, σύννεφο στο διαλυμένο ΕΣΥ. Οι ΕΣΥτες παθολόγοι και γενικοί ιατροί θα παραιτηθούν για το 5χίλιαρο το μήνα και οι συμβεβλημένοι θα επιστρατευθούν για να καλύψουν τα κενά που άφησαν οι παραιτηθέντες... Πλήρης διάλυση !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις απόλυτο δίκιο συνάδελφε 11.23 , διάβασε την πρόσφατη ανάρτηση για το πώς δήθεν θα αναβαθμίσουν τα κλαρινοκεντρα υγείας ,εμάς θα στείλουν τους συμβεβλημενους

      Διαγραφή
  20. Από εφημερία σε εφημερία μας βλέπω και κρατικοδίαιτο ιατρείο. Και καταγγελία της σύμβασης σε όποιον … σηκώσει κεφάλι. Με ένα σούπερ πρόστιμο από τον ΕΟΠΥΥ ως δωράκι. Ομηρία σε πλήρη εξέλιξη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανησύχησαν οι ΄΄ΕΙΔΙΚΟΙ΄΄ μην πάρουν λεφτά οι οικογενειακοί.Ας ψοφήσει και η γίδα του γείτονα είναι το συμπέρασμα.Σιγά ρε παιδιά να προλάβουμε να φωνάξουμε την Group 4 να κουβαλάει τα ευρά!Ας κοιτάξουν οι ειδικοί να βγούν απ΄τον ΕΟΠΥΥ και με αξιοπρέπεια να απαιτήσουν ότι τους αξίζει και θα είμαστε μαζί τους.Ειδικός και ΕΟΠΥΥ είναι τραγικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε .....αστείες τυπε 1.13 είσαι σίγουρα γιατρός? Διότι δεν προκύπτει? Δεν καταλαβαίνεις ότι το πρόβλημα μας δεν είναι αν θα παίρνεις εσύ αλλά γιατί δεν μας πληρώνουν όλους ανάλογα? Σε ρωτάω ευθέως λοιπόν, πιστεύεις ότι κανείς κάτι παραπάνω από τις άλλες ειδικότητες και πρέπει να παίρνεις πολλαπλάσια η ότι όλοι οι γιατροί πρέπει να αμοιβομαστε αξιοπρεπως?

      Διαγραφή
  22. 3.15 βάλε σωστά τους τόνους και πρόσεξε μη σκίσεις κανά καλσόν.Εγώ αφού με ρωτάς ευθέως δεν είμαι ούτε πρόκειται να μπω στον ΕΟΠΠΥ με κανένα ποσό.Για να μην υπερβάλλω από 10 και πάνω θα το κοίταγα. Εσύ προφανώς διάβασες 3-4 ή και 5 χιλιάρικα και έχασες τα μυαλά σου.Μάλλον δεν είδες ότι εκτός από 2.000 ασθενείς πρέπει να πληρούνται και ηλικιακά κριτήρια και άλλα πολλά.200 ασθενείς με το δεκάρικο είναι πολύ καλύτερα.Μπας και δεν ξέρουμε ότι τους διαχειρίζεται η γραμματέας για μιά συνταγογράφηση; Συνάδελφε λυπάμαι,αλλά αν σε έχει κόψει η λόρδα να πας επαρχία να γεμίσει και εσένα η τσέπη σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφήνω τους συναδέλφους να κρίνουν τι είναι καλύτερο το 3-4-5 χιλιάρικα η το δεκαρικο μικτό για διακόσιους το πολύ ασθενείς ! Και να κρίνουν ελεύθερες και ποιος κοροϊδεύει αισχρά εδώ!

      Διαγραφή
  23. Δεν κατάλαβα που βλέπεις την κοροϊδία αλλά τέλος πάντων.Προσπαθώ να σεβαστώ την άποψη σου αλλά για τα δικά μου δεδομένα βολεύει το 10άρικο και στην συνέχεια ελεύθερα να έχω τον κόσμο μου.Μπορεί εσύ να το ιδρώνεις αυτό το δεκάρικο και με τιμιότητα να κάνεις την δουλειά σου.Εγώ όμως δεν ξέρω ΚΑΝΕΝΑΝ απ'τους ειδικούς στην επαρχία, το τονίζω και αυτό, που να ασχολούνται με τον ασθενή.Το ξέρουν όμως και αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις.Δεν γνωρίζουν π.χ ότι οι καρδιολόγοι στέλνουν τους ασθενείς να γράψουν το τρίπλεξ καρδιάς σε άλλο γιατρό ώστε να το πληρωθούν παραπάνω;Περισσότερο σαν κράχτη χρησιμοποιούν τον ΕΟΠΥΥ .Θα τελειώσω λέγοντας πως πράγματι υπάρχει κοροϊδία απ΄την πλευρά του κράτους όμως.Εκτός ότι δεν βγαίνουν τα νούμερα είναι μη διαχειρίσιμοι 2000 ασθενείς. Συγκρίνεις ανόμοια πράγματα , μην πέφτεις στην παγίδα.Μόνο έξω απ΄τον ΕΟΠΥΥ υπάρχει ελπίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή