Σάββατο 22 Απριλίου 2023

ΕΟΠΥΥ: Πόσα θα πληρώσουν για clawback τον Ιανουάριο κλινικές και διαγνωστικά – Αναλυτικοί πίνακες

ΕΟΠΥΥ: Πόσα θα πληρώσουν για clawback τον Ιανουάριο κλινικές και διαγνωστικά – Αναλυτικοί πίνακες

Έφτασε η ώρα της πληρωμής προς τον ΕΟΠΥΥ

HR

Ο ΕΟΠΥΥ ανακοίνωσε το clawback το οποίο θα κληθούν να πληρώσουν για τον Ιανουάριο οι πάροχοι Υγείας για τις υπηρεσίες υγείας, τα ιατροτεχνολογικά προϊόντα καθώς και τα συμπληρώματα ειδικής διατροφής.

Όπως προκύπτει από την επεξεργασία των στοιχείων το clawback φτάνει έως και το 58% το μήνα Ιανουάριο για ανάλωσιμα υλικά για τον διαβήτη.

Παράλληλα σε υψηλά επίπεδα βρίσκεται και το ποσοστό που φτάνει το 36,89% στην υποκατηγορία «ορθοπαιδικά βαριάς κινητικής αναπηρίας». Υπάρχει όμως και μηδενική επιστροφή στα νοσήλια ειδικών παθολογικών και ειδικών επεμβάσεων.

Δείτε ΕΔΩ τους αναλυτικούς πίνακες





16 σχόλια:

  1. Γελάει η παράνοια……..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακυβέρνητο καράβι -γεμάτο προμήθειες και κόσμο -χωρίς προορισμό ..με μοναδικούς ναύτες τους δούλους εργαστηριακούς να κάνουν κουπί ….!!!αυτο είναι ο Εοπυυ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αντε βρε, με υγεια ψυχικη κυριως!!!!Φροντιζει ο Εοπυυ καθ’εκαστο μηνα αλλωστε γι’ αυτο,ανελλιπώς….Ερχεται η ωρα!!!Καμμια ψήφος απο κανενα εργαστηριακό ουτε σ ‘αυτους ουτε στους προηγουμενους!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο νόμος για το clawback είναι ο ΝΟΜΟΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘ. 4052
    Νόµος αρµοδιότητας Υπουργείων Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης για εφαρµογή του νόµου «Έγκριση των Σχεδίων Συµβάσεων Χρηµατοδοτικής Διευκόλυνσης µεταξύ του Ευρωπαϊκού Ταµείου Χρηµατοπιστωτικής Σταθερότητας (Ε.Τ.Χ.Σ.), της Ελληνικής Δηµοκρατίας και της Τράπεζας της Ελλάδος, του Σχεδίου του Μνηµονίου Συνεννόησης µεταξύ της Ελληνικής Δηµοκρατίας, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της Τράπεζας της Ελλάδος και άλλες επείγουσες διατάξεις για τη µείωση του δημοσίου χρέους και τη διάσωση της εθνικής οικονοµίας».
    Ποιός Υπουργός Υγείας τον υπέγραψε???
    ΛΟΒΕΡΔΟΣ
    Είναι ο ίδιος που επέτρεψε να ανοίγουν ιατρεία και διαγνωστικά κέντρα χωρίς συμμετοχή ιατρού! Μετέτρεψε με μια υπογραφή τους ιατρούς από ιδιοκτήτες σε υπαλλήλους!
    "Ηταν πολλά τα λεφτά Άρη..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΦΑΡΑ . ….ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ …….

      Διαγραφή
  5. ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟΟΟΟ!!!!’ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προεκλογικος μποναμας και η απαντηση στις καλπες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βαράτε βιολιτζήδες!!!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν οι παθοντες συναδελφοι ψηφισουν τα κομματα του cb ,δεν εχουν καμια απολυτως δικαιολογια να διαμαρτυρονται μετα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΚΡΙΒΩΣ,ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ!!!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΣΟΥΞΕΙ Κ ΛΙΓΑΚΙ……

      Διαγραφή
  9. παμε για πολλες πολλες πολλες κυριακες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κλειδωστε το σύστημα συνταγογράφησης !!!!!!!!!!!ποσο μ ….μας περνάτε;;;;μου ανακοινώνεις τα επιτρεπόμενα ποσά ενώ ξέρεις ότι κάθε μήνα γίνεται υπέρβαση και δεν κλείνεις το σύστημα.πλακα μας κάνετε;τι θέλετε να μας πεθάνετε;να πέσουμε στο κενό; Από την ανοησία ,την ανεντιμότητα την αλητεία;;;;προς όλες τις κυβερνήσεις ….τιποτα δεν μπορούμε να ξεχάσουμε….καλά κάνετε γιατί έχετε καταλάβει ποσό βλάκες ειμαστε οι εργαστηριακοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτή η υπερσυνταγογράφηση εργαστηριακών εξετάσεων με υποτιθέμενους κόφτες , που δεν έχουν ποτέ εφαρμοστεί ή παρακάμπτονται, αν γινόταν στο εξωτερικό πχ Αγγλία ή ΗΠΑ , οι κλινικοί ή θα είχαν απολυθεί αυτομάτως από τις ασφαλιστικές ή από τους managers του νοσοκομείου ή θα πλήρωναν υπέρογκα πρόστιμα από τη τσέπη τους για την οικονομική ζημιά που έχουν προκαλέσει...
    Ακόμα και εξηγήσεις να έδιναν στο ιατρικό συμβούλιο το πιο πιθανό θα ήταν να έχαναν τη θέση τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΗΜΙΑ ΗΗΗ ΑΚΡΙΒΕΣΤΕΡΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΙ ΟΠΟΤΕ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ???ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ….ΝΑ. ΜΑΣ. ΛΥΠΗΘΕΙ ??ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ !!!!!Ποτε’!!!!

      Διαγραφή
  12. Καθε Κυριακη και εκλογες ,μια χαρα μου φαινεται...ερχεται ο λογαριασμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΟΥΣ , ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΜΜΕ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΜΑΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΟΒΑΡΑ;;;;ΤΟΣΗ ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΕΙΑ ΠΙΑ ;;;ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ Κ ΠΟΤΕ!!!ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ,ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ…..





    Ι

    ΑπάντησηΔιαγραφή