Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

Σοβαρό περιστατικό βίας κατά γιατρού στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου

Από Μαρία Τσιλιμιγκάκη - IATROPEDIA

Όπως κατήγγειλε ο κ. Παντελής Αρβανιτάκη, πρόεδρος των εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου, γιατρός δέχτηκε επίθεση από συγγενή ασθενούς εντός του ιδρύματος με αποτέλεσμα ο γιατρός να τραυματιστεί σοβαρά και να νοσηλεύεται!

Το περιστατικό με την όχι και τόσο... πρωτοφανή βία πολιτών κατά γιατρών δημόσιου νοσοκομείου έλαβε χώρα όταν ο γιος ασθενούς επιτέθη φραστικά και στη συνέχεια χτύπησε άγρια και επαναλαμβανόμενα τον άτυχο γιατρό, που είναι πνευμονολόγος του νοσοκομείου.

Η επεισόδιο συνέβη στο χώρο του αξονικού τομογράφου και κανείς από τους εργαζόμενους δεν πρόλαβε να συγκρατήσει εγκαίρως των μαινόμενο άνδρα. Για άνδρες ασφαλείας ούτε λόγος αφού εδώ και χρόνια τα δημόσια νοσοκομεία "πάσχουν" σοβαρά στο θέμα αυτό με αποτελέσματα να μεταδίδουμε σε τακτά διαστήματα ξυλοδαρμούς γιατρών και νοσηλευτών από πολίτες...

Ο γιατρός νοσηλεύεται στην χειρουργική κλινική σε κακή κατάσταση αλλά εκτός κινδύνου και οπωσδήποτε είναι σοκαρισμένος ο ίδιος όπως και οι συνάδελφοί του.

Μάλιστα, όπως λένε, στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου δεν είναι η πρώτη φορά που δέχεται επίθεση γιατρός και γενικά εργαζόμενος καθώς ο πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων καταγγέλλει τη διοίκηση του νοσοκομείου, ότι αν και ενημερώθηκε, μάλλον αδιαφόρησε να προστατεύσει τον χτυπημένο γιατρό…!

4 σχόλια:

  1. Αφού κάθεστε ακόμα στο Δημόσιο,
    Σας περιμένει πολύ ξύλο ακόμα.
    Τίποτε δεν έχετε δει μέχρι στιγμής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε αυτή τη χώρα πλέον κάνουν κουμάντο οι αγράμματοι και οι γύφτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να μπορούν να οπλοφορούν οι νοσοκομειακοί γιατροί. Και άμα γίνονται τέτοια να τους τη μπουμπουνίζουν στο δόξα πατρί! Παρεμπιπτόντως από την Κόρινθο έως το Κιάτο, οι γύφτοι έχουν καταλάβει με αυθαίρετες παράγκες και τσαντίρια, όλα τα κτήματα εκατέρωθεν της Νέας Εθνικής Οδού. Θλιβερό αξιοθέατο για τους τουρίστες και για μας, που δεν είμαστε γύφτοι και ΛΟΤΚΙδες ώστε να μας προστατεύει η κυβέρνηση των τσιπροκαϋμένων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μιλάτε αλλά δεν ξέρετε γιατί έγινε αυτό

    ΑπάντησηΔιαγραφή