Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

26/7/2013 Π.Ι.Σ. ''Πρωτοβουλία για την αναμόρφωση και τον εκσυγχρονισμό του συστήματος Υγείας και της περίθαλψης''

Μετά την πρόσφατη συνδιάσκεψη κορυφής την οποία διοργάνωσε το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου με τους Προέδρους όλων των Ιατρικών Συλλόγων της Χώρας, ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος έχει αρχίσει πυκνές συναντήσεις με Ιατρικές Εταιρείες και Ενώσεις του ιατρικού χώρου.

Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος συναντήθηκε πρόσφατα με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Ιδιωτικής Πρωτοβάθμιας Υγείας και την Ένωση Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων Αττικής και συζήτησαν αναλυτικά όλα τα προβλήματα που αφορούν τις παραπάνω κατηγορίες συναδέλφων, καθώς και την λειτουργία της περίθαλψης συνολικά.

Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος ευελπιστεί ότι οι συναντήσεις με όλους τους φορείς και ενώσεις της υγείας θα μας δώσουν την δυνατότητα ώστε όλοι οι ιατροί της χώρας, κάτω από την ομπρέλα του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, να συντελέσουν στην αναμόρφωση και τον εκσυγχρονισμό ενός ολοκληρωμένου συστήματος πρωτοβάθμιας, δευτεροβάθμιας, τριτοβάθμιας και τεταρτοβάθμιας περίθαλψης.

Η αγωνία όλων μας για το μέλλον της περίθαλψης είναι μεγάλη και η αποστολή και ο ρόλος μας πρέπει, με σεβασμό και αυξημένο κύρος, να δώσουν στους πολίτες, αυτό που έχουν ανάγκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου