Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

Σύνταγμα: Εκατοντάδες άνθρωποι ζήτησαν "συγγνώμη" από τα θύματα της τραγωδίας στο Μάτι

Σύνταγμα, σιωπηλή συγκέντρωση με κεριά για τους νεκρούς από τη πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική 

Σιωπηλοί και με αναμμένα κεριά, εκατοντάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Συντάγματος το βράδυ της Δευτέρας, σε μία βουβή διαμαρτυρία στην μνήμη των δεκάδων θυμάτων της φονικής φωτιάς στην ανατολική Αττική.


Καθισμένοι σε κύκλο εκατοντάδες πολίτες κρατώντας κεριά στα χέρια τους συγκεντρώθηκαν από τις 9 στην πλατεία Συντάγματος κοντά στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, «τιμώντας σιωπηλά» τους νεκρούς από τη φωτιά της 23ης Ιουλίου.
Σύνταγμα, σιωπηλή συγκέντρωση με κεριά για τους νεκρούς από τη πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική 

Χρησιμοποιώντας κεριά σχημάτισαν μια καρδιά καθώς και την ημερομηνία της φονικής πυρκαγιάς, πραγματοποιώντας παράλληλα βουβή διαμαρτυρία.Σύνταγμα, σιωπηλή συγκέντρωση με κεριά για τους νεκρούς από τη πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική 


Πολίτες συνεχίζουν να προσέρχονται στην πλατεία Συντάγματος έπειτα από διαδικτυακό κάλεσμα με τίτλο «Μια Συγγνώμη Από Εμάς Σε Σας Εκεί Ψηλά».Σύνταγμα, σιωπηλή συγκέντρωση με κεριά για τους νεκρούς από τη πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική 

Σημειώνεται ότι το κάλεσμα για τη συγκέντρωση έκανε ο μπασκετμπολίτστας Γιάννης Γκαγκαλούδης

4 σχόλια:

  1. Συγγνώμη για.....τι? Εντάξει ο θρήνος κατανοητός για ολους ανεξαιρετα! Αλλά η ......συγγνώμη που κολλάει? Ρε ......πάτε καλά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγνώμη για τη ψήφο τους σε αυτή την κυβέρνηση,
      και συγνώμη για το τσάμικο που χόρεψαν στην ίδια πλατεία μετά το αποτέλεσμα στο γελοίο δημοψήφισμα.

      Διαγραφή
    2. Είναι το μόνο που δεν φταίει η κυβέρνηση!

      Διαγραφή
  2. Γιατί η ανοχή είναι ενοχή. Επί 50 χρόνια ανεχόμεθα παραβατική συμπεριφορά από πολίτες,δημόσιους λειτουργούς,διοικούντες, πολιτικούς .
    Αλλά αν σήμερα,κατόπιν συμφοράς, βάλουν μπουλτόζες να γρεμίσουν ,τουλάχιστον αυτά τα αυθαίρετα που εμποδίζουν τη πρόσβαση στη θάλασσα,την ροή των χειμάρων κλπ θα τα καταφέρουν; Πολύ φοβάμαι οτι κάποιοι θα αντιδράσουν.Θα ανεχθούν τα χάλια αυτά μέχρι την επόμενη καταστροφή.
    Επομένως από τους άλλους που δεν αντέδρασαν αποτελεσματικά για να βελτιωθεί η κατάσταση ,ναι..χρειάζεται μιά συγγνώμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή