Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

Ανακοίνωση ΕΟΠΥΥ για Οικογενειακούς Ιατρούς

ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ 
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΤΜΗΜΑ: ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ ΠΦΥ 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΟΠΥΥΤαχ. Δ/νση: Ταχ. Κώδ.: Πληροφορίες: URL: E-mail: Αποστόλου Παύλου 12 151 23, Μαρούσι 210 811060 3,607 ,608,605 
www. eopyy .gov .gr 
d9.t1@eopyy .gov .gr 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Από 01.08.2018 τίθενται σε ισχύ οι συμβάσεις του ΕΟΠΥΥ με τους Οικογενειακούς Ιατρούς (ειδικότητες Παθολογίας, Γενικής Ιατρικής και Παιδιατρικής).

 Τα στοιχεία των συμβεβλημένων με τον ΕΟΠΥΥ ιατρών, αναρτήθηκαν στην ηλεκτρονική σελίδα της ΗΔΙΚΑ (www.idika.gr) και από εκεί θα μπορούν οι ασφαλισμένοι με τους κωδικούς Taxisnet και τον ΑΜΚΑ να επιλέξουν τον οικογενειακό ιατρό που επιθυμούν καθώς και να προγραμματίζουν τα ραντεβού τους. 

Το ωράριο λειτουργίας του ιατρείου θα δηλώνεται από τον ίδιο τον ιατρό στο e-dapy (πληροφορίες στο : edapy@eopyy.gov.gr). 

Σε περίπτωση απουσίας από το ιατρείο, οι ιατροί μπορούν να στείλουν email στο Τμήμα Συμβάσεων Παρόχων Π.Φ.Υ. του ΕΟΠΥΥ (d9.t1@eopyy.gov.gr) καθώς και στο edapy@eopyy.gov.gr . 

Επίσης, πληροφορούμε τους ιατρούς των ανωτέρω ειδικοτήτων, των οποίων οι συμβάσεις καταγγέλλονται στις 31.07.2018 και επιθυμούν να ενταχθούν στο δίκτυο των συμβεβλημένων Οικογενειακών ιατρών ΕΟΠΥΥ, για παροχή υπηρεσιών στα ιδιωτικά τους ιατρεία, ότι έχει ενεργοποιηθεί η σχετική πλατφόρμα στο http://familydoctors.eopyy.gov.gr όπου μπορούν να δουν και τις σχετικές λεπτομέρειες της ανοιχτής πρόσκλησης του Οργανισμού. 

ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ

Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

22 σχόλια:

  1. Το ......Ξύλο με βρεγμένη σανίδα για τα Ζώα του χρΕΟΠΥΥ......Ερχεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΝΕΙΡΕΨΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΟΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΚΛΑΡΙΝΟΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αυτό σημαινει ότι από τον Αυγουστο εμεις οι ειδικοι συμβεβλημένοι ΕΟΠΥΥ δε θα μπορούμε να εξετάσουμε χωρις παραπομπή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστά....έτσι είναι...δεν θα υπάρχει αποζημίωση χωρίς το χαρτί της παραπομπής απο οικογενειακό ιατρό.

      Διαγραφή
  4. Η Ελπίδα (για τον ιδιώτη!) .....Έρχεται !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πω πω πω ......γιατροί ! Μήπως να νοικιάσετε κανα.....γήπεδο για να χωρέσουν όλοι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δε μπορεί ο φαρμακοποιός να φτάνει 40000 ευρώ το μήνα απ τον εοπυυ, ο φυσικοθεραπευτής 15000 και να θέλουν τον Παθολόγο με 1800 μικτά. Υπάρχουν Ποινικές ευθύνες διοικούντων εοπυυ και κυβερνώντων για κατασπατάληση δημοσίου χρήματος. Όταν ήμουν αγροτικός στην Κατσικά Ιωαννίνων τα φαρμάκεία έβγαζαν απ το δημόσιο σε μια μέρα το κάθε φαρμακείο όσα εγώ σε ένα μήνα. Είναι αυτό λογικό; Λεφτά για την Υγεία δίνονται, αλλά δεν δίνονται εκεί που πρέπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι καημενούληδες νομίζουν ότι επειδή είναι νεκρή περίοδος θα αντέξουν δυο τρεις εβδομάδες για να εκβιάσουν ψυχολογικά τους γιατρούς να συμβληθούν! Κούνια που κούναγε τα κουτοπόνηρα κομσομόλια του ΥΠΥΓ!Συνάδελφοι μην συμβάλλεστε και τον Σεπτέμβρη με τις ιώσεις θα έρθει και το ξύλο! Όλοι μαζί Ενωμένοι στέλνουμε τον ΣεκιουριΤάκη στο Μουσείο Σταλινικών Απολιθωμάτων όπου είναι η θέση του δίπλα στον Μπέρια και τον αγαπημένο του Νικολάε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΛΙΟΣ ΚΝΙΤΗΣ ΕΙΣΑΙ.
      ΤΡΕΧΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ 200 ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ.

      Διαγραφή
    2. ΣΥΡΙΖορομα αρκουντογκιουφτο 10.34 ,τι να τους κάνω τους 200 με τα κ@λοχαρτα? Τώρα τελείωσαν τα τζαμπατζιλικια του ......ακροδεξιού Άδωνι! Με το 50ρικο θα έρχεσαι στο ιατρείο αφού κανείς ......δύο μήνες δίαιτα να το μαζέψεις!!! Αν δεν σου αρέσει στις γυφΤΟΜΥ που.....υμνεις !

      Διαγραφή
    3. Ωρολόγια όπως......ωρολόγιον συριζοφτωχαδακι με απολυτήριο δημοτικού;

      Διαγραφή
    4. Άρπα μια......ωρολόγια ελβετική αγράμματε ΣΥΡΙΖοτρωγλοδυτη και πάνε στο λογιστήριο της Κουμουνδούρου για το .....voucher του Πολακη !

      Διαγραφή
  8. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ,ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ.ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΕΠΙΣΚΕΨΗ 50 ΕΥΡΩ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΗΠΕΔΑΚΙΑ 5χ5 ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ.
    ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ.ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ 200 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟ ΜΗΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος ο λόγος καθυστερημένο 7.13 να έχω 200 επισκέψεις αν πληρώνομαι κανονικά?

      Διαγραφή
    2. Όπως το είπες συνάδελφε 12.28,τα καθυστερημένα του υπουργείου ούτε πρόσθεση ούτε πολλαπλασιασμό γνωρίζουν ! Μόνο να πατάνε τα πλήκτρα για ένα.......voucher !

      Διαγραφή
  9. Καλά κρασιά...

    Αυτοί οι άνθρωποι ζούνε σε μία εικονική πραγματικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κανενας γιατρος με κοσμο δεν μπορει να ενδωσει σς συμβαση αφρικανικης χωρας.Μονο οι γέροντες και οι εξαθλιωμενοι νεοι...Αλλαξτε τους ορους επειγοντως αν θελετε συμμετοχη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και ύστερα λένε οι συκοφάντες της ΝΔ ότι ο ΣΥΡΙΖΑ......μισεί τον Ιδιωτικό Τομέα ! Πέτρα πάνω στην πέτρα δεν θα αφήσουν από την δημόσια ΠΦΥ! Ενώ η ......κακή Δεξιά μας είχε τρελάνει στο .......κ@λοχαρτο! ΣΥΡΙΖΑ και ξερό ψωμί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Και ενώ γίνονται όλα αυτά κάποιος από την άλλη άκρη της Ελλάδος πήγε φάρμακα στους πυρόπληκτους και έβγαινε φωτογραφίες(που ήταν και το ζητούμενο).Ντροπή να εκμεταλεύεσε τις τραγωδίες για να προβάλλεις τον εαυτό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες ο οικογενειακός ιατρός είναι η βάση του συστήματος υγείας.
    Εσείς όλοι οι συμβεβλημένοι που δεν σας αρέσει το νέο σύστημα, αν είστε τόσο μάγκες και έχετε τόσο μεγάλη πελατεία εκτός ΕΟΠΥΥ, καταγγείλτε τις συμβάσεις σας να δείτε πόσα απίδια βάζει ο σάκος.
    Και μη βάζετε στη κουβέντα τους ασφαλισμένους, γιατί δεκάρα δεν δίνετε γι'αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ιπποκρατη,11.26, συγχέεις τις ευρωπαικες με τιε αφρικανικες χωρες,, σε κοβω αμορφωτο.

      Διαγραφή
    2. Όταν 6.10 μ.μ. κάθεσαι σε αφρικανική χώρα τι περιμένεις;
      Αφού εσύ ως μορφωμένος,που ξέρεις και τις διαφορές και δεν τις συγχέεις ,με τις ευρωπαϊκές χώρες,δεν αποφασίζεις να φύγεις, να προσαρμοστείς και να λείψουν οι εξυπνάδες. Κανείς δεν σου επιβάλει να κάνεις σύμβαση.

      Διαγραφή