Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2022

Θάνατος 3 παιδιών στην Πάτρα: Οι γιατροί είχαν ειδοποιήσει την αστυνομία για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Αυτό γιατί η αιτία θανάτου δε σχετιζόταν με τα δεδομένα που είχαν υπόψη τους για την υγεία του παιδιού

Φωτ.: Eurokinissi.

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση της οικογένειας από την Πάτρα που έχασε και τα τρία της παιδιά, μέσα σε τρία χρόνια, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου, κατόπιν επαφών με νοσοκομεία της χώρας που νοσηλεύτηκαν τα κορίτσια, οι γιατροί συγκλίνουν στην άποψη ότι σε καμία περίπτωση δε δικαιολογούνται οι θάνατοι και τα σοβαρά επεισόδια ανακοπής των δύο παιδιών.

Σε μία περίπτωση πέρσι τον Απρίλιο, λίγο μετά το θάνατο της μικρής Ίριδας, πήγε η Τζωρτζίνα σε ένα από αυτά τα νοσοκομεία, με συμπτώματα. Οι γιατροί όμως είδαν ότι στην πραγματικότητα δεν είχε σοβαρά προβλήματα υγείας. Αφού της έκαναν ακτινογραφία θώρακος, την κράτησαν μόνο για λίγες μέρες και την άφησαν να πάει στο σπίτι της. Συγκεκριμένα μπήκε Πέμπτη στο νοσοκομείο και βγήκε Σάββατο.

Παράλληλα, όπως σημειώνεται, οι γιατροί μεγάλου νοσοκομείου της χώρας που παρακολουθούσαν την Τζωρτζίνα κάλεσαν οι ίδιοι την αστυνομία μετά τον θάνατο της 9χρονης για να υπάρξει παρέμβαση με σκοπό την καλύτερη διερεύνηση της υπόθεσης και την ορθή ιατροδικαστική εξέταση. Αυτό γιατί η αιτία θανάτου δε σχετιζόταν με τα δεδομένα που είχαν υπόψη τους για την υγεία του παιδιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου