Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022

Ενημερωτικό σημείωμα υβριδικής συνάντησης Προέδρων Ι.Σ. στα γραφεία του ΙΣΠατρών

21/02/2022

Το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2022 πραγματοποιήθηκε ενημερωτική συνάντηση στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών, με πρωτοβουλία της Α Αντιπρόεδρο του ΠΙΣ και Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών κ. Άννας Μαστοράκου, του Γενικού Γραμματέα του ΠΙΣ και εκπροσώπου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κ. Γιώργου Ελευθερίου και του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΙΣ και Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Ζακύνθου κ. Παύλου Καψαμπέλη με θέμα: “Η άσκηση του Ιατρικού λειτουργήματος στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα καθώς και τα σοβαρά προβλήματα λειτουργίας του ΠΙΣ μετά και τις τελευταίες εξελίξεις.”

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν η Πρόεδρος του ΑΠΣΙ κ. Ματίνα Παγώνη και ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά κ. Νικόλαος Πλατανησιώτης καθώς και οι Πρόεδροι όμορων περιοχών: ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αμαλιάδας κ. Κωνσταντίνος Τσαούσης, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου κ. Παντελής Παπαθανάσης, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας κ. Αρης Τριβλης και η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κεφαλονιάς κ. Σοφία Ζαφειράτου.

Επίσης συμμετείχαν διαδικτυακά ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης και οι Αντιπρόεδροι του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κ. κ. Φώτης Πατσουράκος και Ιωάννης Δατσέρης καθώς και οι Πρόεδροι των Ιατρικών Συλλόγων Ιωαννίνων κ. Σταυρούλα Τσιάρα, Μαγνησίας κ Ευθύμιος Τσάμης, Κοζάνης κ. Χαρ. Τσεβεκίδης, Κερκύρας κ. Δημήτρης Καλούδης, Πύργου Ηλείας κ. Χρ. Γιαννικούλης, Καβάλας κ. Αναστασία Αντωνίου, Μεσσηνίας κ. Δημ. Τζωρτζίνης, Σερρών κ. Άγγελος Βάκαλος, Λέσβου κ. Παναγιώτης Προβετζας, Αργολίδας κ. Κωνσταντίνος Κατσαρός, Πρέβεζας κ. Θωμάς Δήμας, Ευρυτανίας κ. Νεκταρία Χαλκιά, Καστοριάς κ. Λάζαρος Παπαδόπουλος, Φλώρινας κ. Ιωάννης Μουμουλίδης, Κυκλάδων κ. Παναγιώτα Βούλγαρη, Κώ κ. Μαρία Φρατζάκη και Καλύμνου κ. Γεράσιμος Αποστολάτος. Τη συνάντηση παρακολούθησαν και αρκετοί εκπρόσωποι Ιατρικών Συλλογων στον ΠΙΣ.

Στη συζήτηση πολύ σημαντικές ήταν οι παρεμβάσεις και τοποθετήσεις τόσο του Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών όσο και του Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά και της Προέδρου του ΑΠΣΙ, όπως επίσης και όλων των Προέδρων που έλαβαν τον λόγο. Από το σύνολο των ομιλιών διαπιστώθηκε συναντίληψη απόψεων. Θα ακολουθήσουν προσεχώς και άλλες αντίστοιχες συναντήσεις σε διάφορες περιφέρειες της Ελλάδος.

1 σχόλιο:

  1. Τι ακριβώς σημαίνει συναντίληψη? και τι κάνετε για την αντιμετώπιση των γνωστών προβλημάτων?

    ΑπάντησηΔιαγραφή