Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018

Ξεκινούν νέους ελέγχους στο ΕΣΥ οι «ράμπο» Υγείας για πλαστές γνωματεύσεις! Ποια νοσοκομεία θα ελεγχθούν

Παρασκευή 7 Σεπτέμβριος 2018
Γράφει: Δήμητρα Ευθυμιάδου 

Ελέγχους στο ΕΣΥ ξεκινούν οι λεγόμενοι ράμπο Υγείας για να εντοπίσουν ποιοι εξέδιδαν πλαστές γνωματεύσεις

Στο στόχαστρο των περιβόητων «ράμπο υγείας» των ελεγκτών δηλαδή του Σώματος Επιθεωρητών των Υπηρεσιών του Υπουργείου Υγείας (ΣΕΥΥΠ) μπαίνουν όλα τα μεγάλα νοσοκομεία της χώρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του HealthReport.gr μετά την υπόθεση Φλώρου η ηγεσία του υπουργείου Υγείας έδωσε νέα εντολή να ελεγχθούν από το ΣΕΥΥΠ όλα τα μεγάλα νοσοκομεία της Αθήνας αλλά και του Πειραιά προκειμένου να διαπιστωθεί εάν εκτός από την υπόθεση Φλώρου έχουν εκδοθεί και άλλα αντίστοιχα πιστοποιητικά όχι μόνο για αποφυλακίσεις αλλά και για άλλες παράτυπες ή παράνομες δραστηριότητες. Διαβάστε ΕΔΩ τι είχε αποκαλύψει το HealthReport.gr: «Από κόσκινο όλα τα έγγραφα Νοσοκομείων για την υπόθεση Αρ.Φλώρου! Ποιους ψάχνει το υπ.Υγείας»

Οι ράμπο Υγείας αφού θα πραγματοποιήσουν εξονυχιστικούς ελέγχους παράλληλα με την εισαγγελία διαφθοράς για την υπόθεση Φλώρου, θα ξεκινήσουν να εξετάζουν όλα τα πιστοποιητικά που έχουν εκδοθεί τα τελευταία 2 με 3 χρόνια (πιθανώς και παραπάνω), όπως τονίζουν υψηλόβαθμες πηγές του HealthReport.gr.

Στόχος να αποδοθούν τυχόν πειθαρχικές ευθύνες που μπορεί να απορρέουν από παράνομη έκδοση εγγράφων από το ιατρικό προσωπικό των νοσοκομείων του ΕΣΥ.
Στα ίχνη κυκλώματος

Όπως τονίζουν πληροφορίες του HealthReport.gr, οι ράμπο θα αναζητήσουν την άκρη του νήματος που μπορεί να οδηγήσει τελικά ξεκάθαρα σε ένα κύκλωμα που πιθανώς να είχε μετατρέψει σε «βιομηχανία» την έκδοση πιστοποιητικών έναντι αμοιβών.

Στο μικροσκόπιο θα βρεθούν πρώτα όλα τα μεγάλα νοσοκομεία του κέντρου της Αθήνας ενώ μετά σειρά θα έχουν τα γνωστά του Πειραιά.

Οι επιθεωρητές του ΣΕΥΥΠ έχουν λάβει άλλωστε εντολή από την ηγεσία του υπουργείου Υγείας να μην αφήσουν τίποτε όρθιο ώστε να αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια πίσω από ιατρικά έγγραφα και γνωματεύσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου