Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019

Διευθυντής κλινικής του Ασκληπιείου της Βούλας φαίνεται να αυτοκτόνησε

Συντάκτης: Virus

Σοκ προκάλεσε στην ιατρική κοινότητα η αυτοχειρία, καθώς φαίνεται, του διευθυντή της Δ’ Ορθοπεδικής Κλινικής του Ασκληπιείου της Βούλας, Γιάννη Μίχου. Ο 65χρονος εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε μία λίμνη αίματος στο σπίτι του στην Καλαμάτα.

Ο εκλιπών, ο οποίος διατελούσε διευθυντής της Δ’ Ορθοπεδικής Κλινικής για σχεδόν 15 χρόνια, επισκέφθηκε την Καλαμάτα, τόπο καταγωγής του, για τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους φέρεται με ένα νυστέρι να έβαλε τέλος στη ζωή του, μέσα στο μπάνιο του σπιτιού του.

Εκεί τον εντόπισαν άνδρες της αστυνομίας, οι οποίοι ειδοποιήθηκαν από τον ξάδερφό του καθώς προσπαθούσε να επικοινωνήσει μαζί του και δεν μπορούσε να τον βρει πουθενά.

Συγκεκριμένα, η αστυνομία μπήκε στο σπίτι του με την συμβολή της Πυροσβεστικής στις 4 σήμερα τα ξημερώματα της Κυριακής. Το πτώμα φαίνεται να είχε τραύματα στο λαιμό, ενώ δίπλα εντοπίστηκε ένα νυστέρι.

Τα μέχρι τώρα στοιχεία, τόσο η κατάσταση του σπιτιού, όσο και το τραύμα του αποθανόντος δεν παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια, αλλά οι αρχές οδηγούνται στην αυτοχειρία. Σε αυτή την περίπτωση οι αρχές θα πρέπει να διαλευκάνουν τα κίνητρά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου