Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019

Η οριστική λίστα με τους διοικητές των νοσοκομείων

Ανακαλείται η εντολή διορισμού επτά διοικητών και αναπληρωτών διοικητών και ορίζονται στη θέση τους νέοι
IATRONET
Έναν μήνα μετά τις έντονες αντιδράσεις που είχαν ξεσπάσει για τις κομματικές επιλογές, το υπουργείο ανακοίνωσε τη Δευτέρα τα ονόματα των νέων διοικητών των νοσοκομείων.

Οι αλλαγές είναι ελάχιστες, όπως προκύπτει από τον επισυναπτόμενο πίνακα. Από την Αριστοτέλους, ανακοινώθηκε πως οι διαφοροποιήσεις αφορούν τα εξής: 

Έγιναν αποδεκτές οι παραιτήσεις έξι επιλεγέντων διοικητών και αναπληρωτών διοικητών και ορίζονται στη θέση τους νέοι, εκ της αξιολογικής κατάταξης της Επιτροπής,

Ανακαλείται η εντολή διορισμού επτά διοικητών και αναπληρωτών διοικητών και ορίζονται στη θέση τους νέοι, εκ της αξιολογικής κατάταξης της Επιτροπής,

Επισημαίνεται ότι, το 77% των διοικητών είναι κάτοχοι μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών και διδακτορικών. Το ποσοστό αυτό υπερβαίνει το 80% για τους διοικητές των μεγάλων νοσοκομείων.

Σύμφωνα με τον νόμο 4633/2019 άρθρο 35, που ψηφίστηκε πρόσφατα, όλοι οι διοικητές θα υπογράψουν συμβόλαιο αποδοτικότητας, βάσει του οποίου θα αξιολογούνται τακτικά για το έργο τους, με συγκεκριμένους ποιοτικούς και ποσοτικούς στόχους και θα κρίνονται για την επάρκεια και την αποτελεσματικότητα τους.

Δημ.Κ
Επιπλέον Πληροφορίες

1 σχόλιο:

  1. Βαλαμε τα μπρος πισω! Την λαιμοκοψη οπισθεν και το οπισθεν της μπλουζας εμπρος! Εβαλε τα ρουχα του ο μανωλιος αλλιως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή