Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Λαζόπουλος στην βελγική τηλεόραση: Φόρεστ Γκάμπ ο Παπανδρέου

Λάκης Λαζόπουλος, Γιώργος Παπανδρέου, Ευρώπη, Βρυξέλλες, Βέλγιο, sorry I'm Greek

Ο Λάκης Λαζόπουλος περιοδεύει αυτήν την εποχή σε όλη την Ευρώπη με την παράσταση του «Sorry I'm Greek» και σατιρίζει τους πολιτικούς αρχηγούς στην Ελλάδα. Μάλιστα από το ρεπερτόριο του δεν ξέφυγε ούτε ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, τον οποίο ο Έλληνας κωμικός χαρακτήρισε «Φόρεστ Γκάμπ».
Στις Βρυξέλλες ο Λάκης Λαζόπουλος μίλησε στην κάμερα του Channel 4 και χαρακτήρισε τον Γιώργο Παπανδρέου «Φόρεστ Γκάμπ», φέρνοντας σε περίεργη θέση τον δημοσιογράφο που είχε συναντήσει προηγουμένως, σε κοντινό δρόμο μάλιστα αυτοπροσώπως τον πρώην Έλληνα πρωθυπουργό. Για την ακρίβεια στην παράσταση του ο κ.Λαζόπουλος έχει μία αφίσα όπου δείχνει τον Γιώργο Παπανδρέου και από κάτω έχει το όνομα του «Φόρεστ Γκάμπ», του ήρωα της ταινίας που πρωταγωνιστούσε ο Τομ Χανκς.
Μιλώντας στο βρετανό δημοσιογράφο ο Λαζόπουλος είπε ακόμα ότι υπάρχουν δυο τρόποι για να λες «Συγνώμη, είμαι Έλληνας», εξηγώντας τον σατιρικό του τίτλο και δηλώντας πως δεν απολογείται για κάτι, αλλά το λέει με έναν τρόπο γεμάτο περηφάνια και τέλος τόνισε ότι δεν φταίνει οι Έλληνες πολίτες για την κρίση.

IEFIMERIDA.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου