Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ: ΑΓΩΓΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΠΑΔ


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΘΕΜΑ: Αγωγές εναντίον του Ο.Π.Α.Δ. για τα δεδουλευμένα χρεωστούμενά μας.
Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Μετά την πρώτη άκαρπη προσπάθεια του Συλλόγου προσπάθεια για εκδήλωση ενδιαφέροντος εκ μέρους σας σχετικά με την διεκδίκηση των οφειλουμένων του Ο.Π.Α.Δ. , επανερχόμαστε με δεύτερη πρόσκληση διεκδίκησης ώστε αυτά να μη χαθούν.
Σας παραθέτουμε αυτούσια την διαδικασία υποβολής στον Σύλλογό μας η οποία είναι ταυτόσημη με αυτή που έλαβε χώρα κατά τη Γ.Σ. του Συλλόγου μας στης 24-10-2011.
Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ:
Μέχρι 30-06-2012 κάθε ενδιαφερόμενος θα πρέπει να προσκομίσει στο Σύλλογο το ειδικό έντυπο με τα στοιχεία επικοινωνίας του. Επίσης θα πρέπει να προσκομίσει σε κλειστό φάκελο λευκό Α4 τα παρακάτω:
  1. 1. ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΤΟΥ.
  2. 2. ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΟΦΛΗΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΑΔ ΚΑΙ ΑΝΑ ΜΗΝΑ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ.
  3. 3. ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΩΝ, ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΕΙ.
Το κόστος της Αγωγής κατά του Ο.Π.Α.Δ. είναι 100,00€. Για τα παραπάνω θα παραλαμβάνετε απόδειξη κατάθεσης και πληρωμής.
Οι φάκελοι κλειστοί θα παραδοθούν απευθείας στους Δικηγόρους οι οποίοι και μόνο θα έχουν πρόσβαση στο περιεχόμενό τους.
Μετά την επεξεργασία των στοιχείων, θα κατατεθούν ομαδικές αγωγές κατά του Ο.Π.Α.Δ. για έντοκη εξόφληση (από την ημερομηνία της Αγωγής).
Η εκδίκαση αναμένεται μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα και κάθε συνάδελφος θα επιβαρυνθεί με τέλος, που καταβάλλεται στο Δικαστήριο το οποίο σήμερα ανέρχεται σε 4.4 τοις χιλίοις επί του διεκδικούμενου ποσού, από τον ίδιο.
Το κόστος της Αγωγής που τυχόν δεν θα καλυφθεί από τα χρήματα των ενδιαφερομένων θα συμπληρωθεί από το Ταμείο του Συλλόγου.
Συνάδελφοι,
Για να αποκλείσουμε την ολοένα και πιθανότερη παραγραφή των δεδουλευμένων μας από τον Ο.Π.Α.Δ., είναι απαραίτητη η δήλωσή σας για το απαιτούμενο ποσό του καθενός, αλλιώς δεν μπορούμε να προχωρήσουμε, ούτε καν να διαπραγματευτούμε σοβαρά με τα Δικηγορικά Γραφεία για το ποσοστό της δικής τους παρακράτησης (αμοιβής) εφόσον δικαιωθούμε.
Επισημαίνουμε ότι το περιεχόμενο του φακέλου που θα καταθέσετε αποτελεί προσωπικό δεδομένο και ως τέτοιο θα αντιμετωπιστεί.
Οι μεμονωμένες Αγωγές απαιτούν μεγάλο οικονομικό κόστος από μέρους σας. Συσπειρωθείτε γύρω από τον Σύλλογό μας για ΟΜΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΥΓΗ.
Δυστυχώς οι έχοντες FACTORING δεν συμπεριλαμβάνονται στην διαδικασία των Αγωγών (το θέμα αυτό διερευνήθηκε από το Δικηγορικό Γραφείο).
Ο Πρόεδρος                             Ο Γραμματέας

Βασίλειος Βασιλακόπουλος        Αγάπιος Γαβριηλίδης

1 σχόλιο:

  1. Προτεινω αμεση συνεννοηση ολων των Ι.Σ.ως &ΠΙΣ,ΠΕΕΒΙ,ΠΟΣΙΠΥ για συντονισμενες ενεργειες σχετικα με τις αγωγες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή