Σάββατο 20 Μαΐου 2023

ΑΝΑΚΟΙΩΝΩΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΩΝ

Μετά τα «ποιοτικά κριτήρια» ένα ΝΕΟ δώρο έκανε στα ακτινολογικά και μικροβιολογικά εργαστήρια ο απέλθων υπουργός. Δημοσίευσε λίγο προ των εκλογών ΝΕΑ Υπουργική Απόφαση με την οποία μειώνει τα προβλεπόμενα κονδύλια των εργαστηριακών πράξεων με αποτέλεσμα την αντίστοιχη αύξηση του clawback 5-7.5% επί του υπάρχοντος ποσοστού που κυμαίνεται στο 35-43% ανάλογα με την εξέταση.

Όποιος κι’ αν έρθει στην εξουσία και αναλάβει το υπουργείο πρέπει να έχει συνειδητοποιήσει την πραγματικότητα στον χώρο της Υγείας. Ο ιδιωτικός τομέας και ο δημόσιος τομέας υγείας είναι συγκινωνούντα δοχεία. Η ακραία αντιϊατρική πολιτική που ασκείται σήμερα διώχνει τον νέο ιδιώτη γιατρό στο εξωτερικό και αποδυναμώνει το ΕΣΥ από γιατρούς.

Με αυτά τα μυαλά εντός ολίγου δεν θα υπάρχουν Έλληνες γιατροί κυρίως εργαστηριακοί ούτε στα δημόσια νοσοκομεία ούτε στα ΣΔΙΤ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΕΛΕΥΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΩΝ

4 σχόλια:

  1. Λαθος κυριοι! Πρωτα οι αναγκες Γερμανιας ,Γαλλιας ,Βρετανιας ,Ολλανδιας κλπ και μετα η χωρα μας .Αφηστε τους νεους γιατρους να νοιωσουν αξιοπρεπεις και πραγματικοι γιατροι .Τι να κανουν εδω με τους Πλευροξανθοκηφηνες ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΑΥΡΟ στα 3 κόμματα που εχουν δημιουργήσει αυτή την κατάσταση, διαφορετικά ..................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΕ ΕΝΑΝ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΤΟΠΟ ΠΑΛΕΨΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΑΛΛΙΩΣ ΦΥΓΕ ΕΞΩ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΕΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εχουμε κυβερνητες κατ εικονα κ καθ ομοιωσιν.αυτοι μας αξιζουν.εδω βγηκε ο ερντογαν που εχει φυλακισει τη μιση τουρκια.μας αρεσει τελικα κ η ακριβεια κ η πολιτικη των επιδοματων κ το σφαξε με αγα μου ναγιασω.διωξαμε τον πολλακη για ναεχουμε τον αδωνι κ τον θανασακη.ελα μπιππππ στη θεση σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή