Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτών στο νοσοκομείο Χανίων

ONMED


Προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτών στο νοσοκομείο Χανίων
Προσλήψεις ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού καθώς και μεταφορά νοσηλευτών προβλέπει το υπουργείο Υγείας για το νοσοκομείο Χανίων εντός του 2013.

Αυτό επεσήμανε ο υπουργός Υγείας κ. 'Aδωνις Γεωργιάδης πριν από λίγο, ο οποίος πραγματοποίησε  επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων «Ο Άγιος Γεώργιος», κατά της διάρκεια της οποίας συναντήθηκε με τον διοικητή του Νοσοκομείου, καθώς και εκπροσώπους του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού. Ο υπουργός χαρακτήρισε το νοσοκομείο Χανίων «από τα καλύτερα της χώρας και συνεχάρη τον διοικητή του Νοσοκομείου καθώς και όλο το προσωπικό, γιατί πραγματικά σε αυτές τις πολύ δύσκολες ώρες έχουν πετύχει να έχουν μεγάλη εξοικονόμηση δαπανών, πράγμα που χρειάζεται η πατρίδα μας, χωρίς ωστόσο έκπτωση στις παρεχόμενες υπηρεσίες».



Ειδικότερα, για τις ανάγκες σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό ο Υπουργός Υγείας υπογράμμισε:
 «Βρισκόμαστε σε επαφή με τον κ. Διοικητή για όσους ζητούν, 17 στο σύνολο, δηλαδή ποιοι έχουν προτεραιότητα και αυτούς τους πρώτους –περίπου 10- ελπίζω να τους έχουμε φέρει έως το τέλος του χρόνου. Ήδη στείλαμε έναν».

Από την πλευρά του ο διοικητής του νοσοκομείου κ. Δουλγεράκης δήλωσε :
«Θέσαμε τα προβλήματα του νοσοκομείου, έγινε πραγματικά μια διεξοδικότατη συζήτηση πάνω σε αυτά και ο κ. Υπουργός δεσμεύτηκε ότι θα συνεχίσει τη στήριξη και τη βοήθειά του σε ένα νοσοκομείο που  πραγματικά παράγει και στηρίζει έναν ολόκληρο νομό και όχι μόνο. Ήδη, θα ήθελα να τον ευχαριστήσω, γιατί έγινε πριν από μερικές ημέρες η πρώτη πρόσληψη από τις παλαιές προκηρύξεις του 2010, ενός  χειρουργού γιατρού, και μέσα στα πλαίσια των δυνατοτήτων, όπως ο ίδιος ανέφερε, θα μπορέσουμε μέχρι το τέλος του 2013 να έχουμε ακόμα αρκετούς από αυτούς τους γιατρούς αλλά και νοσηλευτικό προσωπικό από αυτό που θα προκηρυχθεί και από την κινητικότητα που πιθανόν να υπάρξει σε άλλα μέρη και σε άλλους οργανισμούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου